Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Beyşehir’de vicdanları sızlatan olay: 3.5 yaşındaki çocuğa işkence ve taciz

GÜNDEM 11.09.2025 - 13:48, Güncelleme: 11.09.2025 - 13:48
 

Beyşehir’de vicdanları sızlatan olay: 3.5 yaşındaki çocuğa işkence ve taciz

Beyşehir ilçesi, dün gece saatlerinde yaşanan tüyleri ürperten şok bir olayla sarsıldı.
Banyoda gördüğü şiddet sebebiyle ağır yaralanan ve istismar şüphesi de bulunan 3,5 yaşındaki bir erkek çocuk, kaldırıldığı hastanede yoğun bakım ünitesinde yaşam mücadelesi veriyor. Vücudunun çeşitli yerlerinde sigara izmariti söndürüldüğü öğrenilen mağdur çocuğun darp edilirken, banyoda üzerine kaynar su dökülerek haşlandığı bu suretle işkence yapılarak şiddet uygulandığı da belirlendi. Olay, dün gece saat 02.00 sıralarında TOKİ konutlarının bulunduğu Avşar Mahallesinde meydana geldi. Konutlardan birinde bir kişinin bağırma sesi ile çığlık atan ağlayan çocuk sesini duyan komşularının ihbarı üzerine adrese polis ekipleri baskın düzenledi. Adrese gelen ekipler kapının açılması sonrasında kendilerine doğru ağlayarak koşan 3,5 yaşındaki titrediği görülen bir çocukla karşılaştı. Talihsiz çocuğun şiddet görmüş olabileceği şüphesi üzerine adreste inceleme başlatan ekipler, annesi H.A. ile sevgilisi olduğu iddia edilen aynı adreste bulunan M.A.E.'yi gözaltına aldı. M.D.Ç. adlı çocuğun vücudunun çeşitli yerlerinde yaralanmalar, kafasında yara izleri, göz altlarında morluklar ve yanık izleri bulunurken, Beyşehir Devlet Hastanesinde yapılan ön muayenesinde ise kafatasında travma, çok sayıda deri altı kanama ve cinsel istismara dair bulgulara rastlandı. Hayati tehlikesi bulunan çocuk, acil serviste yapılan müdahale sonrasında Konya Şehir Hastanesine sevk edilirken yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındı. İlçede infial yaratan korkunç olayın ardından polis ekipleri şehir merkezinde bir süre önce oto yıkamacılığı işinde çalıştığı öğrenilen anne H.A. ile yabancı yaban hayatı avcılarına rehberlik yaptığı öğrenilen M.A.E.’yi gözaltına aldı. Beyşehir İlçe Emniyet Müdürlüğünde işlemleri tamamlandıktan sonra çocuğa şiddet ve istismar suçlamasıyla adliyeye sevk edilen şüpheli anne ve sevgilisi, çıkarıldıkları nöbetçi hakimlikçe tutuklanarak Seydişehir cezaevine konuldu. Tutuklanan annenin çocuğunun babasının Antalya’da yaşadığı, tutuklanan evli olduğu öğrenilen diğer şüpheli ile vicdansız annenin dost hayatı yaşadığı iddia edildi.
Beyşehir ilçesi, dün gece saatlerinde yaşanan tüyleri ürperten şok bir olayla sarsıldı.

Banyoda gördüğü şiddet sebebiyle ağır yaralanan ve istismar şüphesi de bulunan 3,5 yaşındaki bir erkek çocuk, kaldırıldığı hastanede yoğun bakım ünitesinde yaşam mücadelesi veriyor.

Vücudunun çeşitli yerlerinde sigara izmariti söndürüldüğü öğrenilen mağdur çocuğun darp edilirken, banyoda üzerine kaynar su dökülerek haşlandığı bu suretle işkence yapılarak şiddet uygulandığı da belirlendi.

Olay, dün gece saat 02.00 sıralarında TOKİ konutlarının bulunduğu Avşar Mahallesinde meydana geldi.

Konutlardan birinde bir kişinin bağırma sesi ile çığlık atan ağlayan çocuk sesini duyan komşularının ihbarı üzerine adrese polis ekipleri baskın düzenledi.

Adrese gelen ekipler kapının açılması sonrasında kendilerine doğru ağlayarak koşan 3,5 yaşındaki titrediği görülen bir çocukla karşılaştı.

Talihsiz çocuğun şiddet görmüş olabileceği şüphesi üzerine adreste inceleme başlatan ekipler, annesi H.A. ile sevgilisi olduğu iddia edilen aynı adreste bulunan M.A.E.'yi gözaltına aldı.

M.D.Ç. adlı çocuğun vücudunun çeşitli yerlerinde yaralanmalar, kafasında yara izleri, göz altlarında morluklar ve yanık izleri bulunurken, Beyşehir Devlet Hastanesinde yapılan ön muayenesinde ise kafatasında travma, çok sayıda deri altı kanama ve cinsel istismara dair bulgulara rastlandı.

Hayati tehlikesi bulunan çocuk, acil serviste yapılan müdahale sonrasında Konya Şehir Hastanesine sevk edilirken yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındı.

İlçede infial yaratan korkunç olayın ardından polis ekipleri şehir merkezinde bir süre önce oto yıkamacılığı işinde çalıştığı öğrenilen anne H.A. ile yabancı yaban hayatı avcılarına rehberlik yaptığı öğrenilen M.A.E.’yi gözaltına aldı.

Beyşehir İlçe Emniyet Müdürlüğünde işlemleri tamamlandıktan sonra çocuğa şiddet ve istismar suçlamasıyla adliyeye sevk edilen şüpheli anne ve sevgilisi, çıkarıldıkları nöbetçi hakimlikçe tutuklanarak Seydişehir cezaevine konuldu.
Tutuklanan annenin çocuğunun babasının Antalya’da yaşadığı, tutuklanan evli olduğu öğrenilen diğer şüpheli ile vicdansız annenin dost hayatı yaşadığı iddia edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirinsesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
mekan bizim almanya chat sohbet cinsel sohbet sohbet mobil sohbet dini chat plastik çember