Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Belediye bank ve oturma guruplarını kendisi imal ediyor

GÜNDEM 02.07.2025 - 12:01, Güncelleme: 02.07.2025 - 12:03
 

Belediye bank ve oturma guruplarını kendisi imal ediyor

Seydişehir Belediyesi park ve bahçelerde kullanılan bank, kamelya ve oturma gurupları ile belediye hizmet binasında kullanılan büro malzemelerini bünyelerindeki marangozhanede imal ediyor.
Belediye Başkanı Hasan Ustaoğlu, gerçekleştirilen çalışma sayesinde hem tasarruf sağlandığını, hem de daha sağlıklı ve kullanışlı ürünler imal edildiğini kaydetti. Fen İşleri Müdürlüğü bünyesinde bulunan marangozhanede çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Ustaoğlu, kendi atölyelerinde üretilen ürünleri ekonomik anlamda katkı sağladığını belirtti. Başkan Ustaoğlu, “Seydişehir Belediyesi, Fen İşleri Müdürlüğümüze bağlı olarak Sebeltaş Beton Santrali'nin bulunduğu bölgede bulunan marangozhanemizde bulunan ekipmanlarımız sayesinde oturma gurupları, kamelyalar ve diğer mobilya alanındaki imalatlarımızı belediyemiz bünyesinde yapıyoruz. Merkez ve kırsalda bulunan bahçe ve parklarımızdaki eksiklikleri kendi atölyemizde hem hızlı, hem ekonomik anlamda giderebiliyoruz. Birçok malzemeyi kendi bünyemizde üretmek ve kazandırmak için marangozhanemizde çalışan ekiplerimiz yoğun bir iş temposunda çalışmalarına devam ediyor. Yapmış olduğumuz çalışmalarla Belediye Meydanımız ve ana arter caddelerimizde bulunan oturma gurupları ile banklarımızı yenileyerek daha kullanışlı hale getirdik" şeklinde konuştu.
Seydişehir Belediyesi park ve bahçelerde kullanılan bank, kamelya ve oturma gurupları ile belediye hizmet binasında kullanılan büro malzemelerini bünyelerindeki marangozhanede imal ediyor.

Belediye Başkanı Hasan Ustaoğlu, gerçekleştirilen çalışma sayesinde hem tasarruf sağlandığını, hem de daha sağlıklı ve kullanışlı ürünler imal edildiğini kaydetti.

Fen İşleri Müdürlüğü bünyesinde bulunan marangozhanede çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Ustaoğlu, kendi atölyelerinde üretilen ürünleri ekonomik anlamda katkı sağladığını belirtti.

Başkan Ustaoğlu, “ Seydişehir Belediyesi, Fen İşleri Müdürlüğümüze bağlı olarak Sebeltaş Beton Santrali'nin bulunduğu bölgede bulunan marangozhanemizde bulunan ekipmanlarımız sayesinde oturma gurupları, kamelyalar ve diğer mobilya alanındaki imalatlarımızı belediyemiz bünyesinde yapıyoruz. Merkez ve kırsalda bulunan bahçe ve parklarımızdaki eksiklikleri kendi atölyemizde hem hızlı, hem ekonomik anlamda giderebiliyoruz. Birçok malzemeyi kendi bünyemizde üretmek ve kazandırmak için marangozhanemizde çalışan ekiplerimiz yoğun bir iş temposunda çalışmalarına devam ediyor. Yapmış olduğumuz çalışmalarla Belediye Meydanımız ve ana arter caddelerimizde bulunan oturma gurupları ile banklarımızı yenileyerek daha kullanışlı hale getirdik" şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirinsesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
aohbet islami chat omegla türk sohbet cinsel sohbet dini chat plastik çember