Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Seydişehir Belediyespor Süper Amatör’de

SPOR 20.04.2026 - 15:33, Güncelleme: 20.04.2026 - 15:35
 

Seydişehir Belediyespor Süper Amatör’de

Seydişehir Belediye Sanayi Spor Süper Amatör Lig’e yükseldi.
Konya 1. Amatör yükselme maçı karşılaşmasında Seydişehir Belediye Sanayi Spor, rakibi Akkise Sporu 1-0 mağlup ederek büyük bir başarıya imza attı. Zorlu geçen mücadelede sahadan galibiyetle ayrılan temsilcimiz, bu sonuçla adını Süper Amatör Lig'e yazdırdı. Karşılaşma boyunca üstün bir mücadele sergileyen Seydişehir Belediye Sanayi Spor, hem oyun disiplini hem de mücadele gücüyle takdir topladı. Belediye Başkanı Hasan Ustaoğlu’nun izleyici olarak katıldığı kritik maçta alınan bu galibiyet, takımın sezon boyunca gösterdiği emeğin karşılığı oldu. Başkan Ustaoğlu; “Uzun süren 8 yıllık bir bekleyişten sonra alınan bu galibiyetle Seydişehir Belediyesi Sanayi Spor Kulübü Türkiye’de Seydişehir’in adından söz ettirerek yeni başarılara imza atacak. Bizde her zaman olduğu gibi takımımızın ve sporcularımızın yanında olmaya devam edeceğiz. Kulüp Başkanımız Can Dalar, teknik direktörümüz Turgay Öncel ve tüm sporcularımızı yürekten tebrik ediyor, başarılarının artarak devam etmesini diliyoruz” dedi. Şampiyonluk ve yükseliş sevinci, yalnızca sahada değil ilçe genelinde de coşkuyla kutlandı. Belediye Spor Kulübü yönetimi, futbolcular, teknik heyet, taraftarlar ve sporcu aileleri bir araya gelerek bu anlamlı başarıyı hep birlikte paylaştı. Araç konvoylarıyla şehir turu atan taraftarlar, Seydişehir sokaklarını adeta bayram yerine çevirdi.
Seydişehir Belediye Sanayi Spor Süper Amatör Lig’e yükseldi.

Konya 1. Amatör yükselme maçı karşılaşmasında Seydişehir Belediye Sanayi Spor, rakibi Akkise Sporu 1-0 mağlup ederek büyük bir başarıya imza attı.

Zorlu geçen mücadelede sahadan galibiyetle ayrılan temsilcimiz, bu sonuçla adını Süper Amatör Lig'e yazdırdı.

Karşılaşma boyunca üstün bir mücadele sergileyen Seydişehir Belediye Sanayi Spor, hem oyun disiplini hem de mücadele gücüyle takdir topladı.

Belediye Başkanı Hasan Ustaoğlu’nun izleyici olarak katıldığı kritik maçta alınan bu galibiyet, takımın sezon boyunca gösterdiği emeğin karşılığı oldu.

Başkan Ustaoğlu; “Uzun süren 8 yıllık bir bekleyişten sonra alınan bu galibiyetle Seydişehir Belediyesi Sanayi Spor Kulübü Türkiye’de Seydişehir’in adından söz ettirerek yeni başarılara imza atacak. Bizde her zaman olduğu gibi takımımızın ve sporcularımızın yanında olmaya devam edeceğiz. Kulüp Başkanımız Can Dalar, teknik direktörümüz Turgay Öncel ve tüm sporcularımızı yürekten tebrik ediyor, başarılarının artarak devam etmesini diliyoruz” dedi.

Şampiyonluk ve yükseliş sevinci, yalnızca sahada değil ilçe genelinde de coşkuyla kutlandı. Belediye Spor Kulübü yönetimi, futbolcular, teknik heyet, taraftarlar ve sporcu aileleri bir araya gelerek bu anlamlı başarıyı hep birlikte paylaştı. Araç konvoylarıyla şehir turu atan taraftarlar, Seydişehir sokaklarını adeta bayram yerine çevirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirinsesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.