Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

MHP Konya 1. bölge istişare toplantısı Beyşehir’de gerçekleştirildi

SİYASET 12.10.2026 - 11:13, Güncelleme: 12.10.2026 - 11:13
 

MHP Konya 1. bölge istişare toplantısı Beyşehir’de gerçekleştirildi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Konya İl Başkanlığı tarafından düzenlenen 1. Bölge İstişare Toplantısı, Beyşehir İlçe Teşkilatının ev sahipliğinde gerçekleştirildi. Toplantıda Beyşehir, Seydişehir, Hüyük, Derbent ve Derebucak ilçe teşkilatları bir araya gelerek teşkilat çalışmaları ve birlik beraberlik konularında istişarelerde bulundu.
MHP Konya İl Başkanı Sedat Göncü’nün katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda, teşkilatlar arasındaki dayanışmanın güçlendirilmesi, ortak çalışma anlayışının geliştirilmesi ve önümüzdeki döneme ilişkin hedefler ele alındı. Toplantıya il yönetimi, ilçe teşkilatlarının temsilcileri ve belediye meclis üyeleri de katılım sağladı. Görüş alışverişinin yapıldığı buluşmada, teşkilat çalışmalarında istişare kültürünün ve ortak aklın önemine dikkat çekildi. Toplantıda, ilçeler arasındaki iletişim ve iş birliğinin geliştirilmesi, teşkilat çalışmalarının değerlendirilmesi ve bölge genelinde koordinasyonun güçlendirilmesi konuları öne çıktı. Milliyetçi Hareket Partisi teşkilatlarının birlik, beraberlik ve dayanışma anlayışıyla çalışmalarını sürdürmesinin önem kazandığı toplantıda, bölge teşkilatları arasındaki istişarelerin devam etmesi yönündeki ortak anlayış vurgulandı. MHP Konya İl Başkanlığı tarafından düzenlenen bölge toplantılarının, teşkilat çalışmalarının değerlendirilmesine ve ilçeler arasındaki koordinasyonun güçlendirilmesine katkı sağlaması hedefleniyor.
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Konya İl Başkanlığı tarafından düzenlenen 1. Bölge İstişare Toplantısı, Beyşehir İlçe Teşkilatının ev sahipliğinde gerçekleştirildi. Toplantıda Beyşehir, Seydişehir, Hüyük, Derbent ve Derebucak ilçe teşkilatları bir araya gelerek teşkilat çalışmaları ve birlik beraberlik konularında istişarelerde bulundu.

MHP Konya İl Başkanı Sedat Göncü’nün katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda, teşkilatlar arasındaki dayanışmanın güçlendirilmesi, ortak çalışma anlayışının geliştirilmesi ve önümüzdeki döneme ilişkin hedefler ele alındı.

Toplantıya il yönetimi, ilçe teşkilatlarının temsilcileri ve belediye meclis üyeleri de katılım sağladı. Görüş alışverişinin yapıldığı buluşmada, teşkilat çalışmalarında istişare kültürünün ve ortak aklın önemine dikkat çekildi.

Toplantıda, ilçeler arasındaki iletişim ve iş birliğinin geliştirilmesi, teşkilat çalışmalarının değerlendirilmesi ve bölge genelinde koordinasyonun güçlendirilmesi konuları öne çıktı.

Milliyetçi Hareket Partisi teşkilatlarının birlik, beraberlik ve dayanışma anlayışıyla çalışmalarını sürdürmesinin önem kazandığı toplantıda, bölge teşkilatları arasındaki istişarelerin devam etmesi yönündeki ortak anlayış vurgulandı.

MHP Konya İl Başkanlığı tarafından düzenlenen bölge toplantılarının, teşkilat çalışmalarının değerlendirilmesine ve ilçeler arasındaki koordinasyonun güçlendirilmesine katkı sağlaması hedefleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirinsesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.