Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Hafızlık icazet merasimi yapıldı

GÜNDEM 23.11.2021 - 21:35, Güncelleme: 06.01.2023 - 07:46
 

Hafızlık icazet merasimi yapıldı

Seydişehir Yunus Emre Kız Kur’an Kursu’nda hafızlık eğitimini tamamlayarak hafız olan 18 öğrenci için hafızlık icazet merasimi yapıldı.
Seydişehir Yunus Emre Kız Kur’an Kursu’nda hafızlık eğitimini tamamlayarak hafız olan 18 öğrenci için hafızlık icazet merasimi yapıldı.   Diyanet İşleri Başkanlığı’nın açtığı hafızlık sınavlarında başarı gösteren 18 öğrenciye hafızlık belgeleri düzenlenen törenle takdim edildi. Yunus Emre Kız Kur’an Kursu’nda 14 öğrencinin daha hafızlık sınavlarına hazırlandığı belirtilirken bu öğrencilerle birlikte toplam 32 öğrenciye taç takması gerçekleştirildi.   Kızılay Düğün Salonu’nda gerçekleşen programa Kaymakam Deniz Pişkin, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Konya İl Müftüsü Doç. Dr. Ali Öge, İlçe Jandarma Komutanı Salih Yahya Koca, İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar, Derbent, Sarayönü ve Ilgın İlçe Müftüleri, kurum müdürleri, siyasi parti temsilcileri, din görevlileri ve Kur'an Kursu öğreticileri, öğrenci yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı.   Uzun yıllardan sonra gerçekleşen programda Kur'an tilaveti yanında İlçe Müftüsü Adem Bebek ve İl Müftüsü Doç. Dr. Ali Öge'nin konuşmaları, öğrencilerin okudukları şiirler ve ilahiler, ney dinletisi, tanıtım sinevizyonu, hafızlara taç takma ve belge takdimi ile program sona erdi.
Seydişehir Yunus Emre Kız Kur’an Kursu’nda hafızlık eğitimini tamamlayarak hafız olan 18 öğrenci için hafızlık icazet merasimi yapıldı.

Seydişehir Yunus Emre Kız Kur’an Kursu’nda hafızlık eğitimini tamamlayarak hafız olan 18 öğrenci için hafızlık icazet merasimi yapıldı.

 

Diyanet İşleri Başkanlığı’nın açtığı hafızlık sınavlarında başarı gösteren 18 öğrenciye hafızlık belgeleri düzenlenen törenle takdim edildi. Yunus Emre Kız Kur’an Kursu’nda 14 öğrencinin daha hafızlık sınavlarına hazırlandığı belirtilirken bu öğrencilerle birlikte toplam 32 öğrenciye taç takması gerçekleştirildi.

 

Kızılay Düğün Salonu’nda gerçekleşen programa Kaymakam Deniz Pişkin, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Konya İl Müftüsü Doç. Dr. Ali Öge, İlçe Jandarma Komutanı Salih Yahya Koca, İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar, Derbent, Sarayönü ve Ilgın İlçe Müftüleri, kurum müdürleri, siyasi parti temsilcileri, din görevlileri ve Kur'an Kursu öğreticileri, öğrenci yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 

Uzun yıllardan sonra gerçekleşen programda Kur'an tilaveti yanında İlçe Müftüsü Adem Bebek ve İl Müftüsü Doç. Dr. Ali Öge'nin konuşmaları, öğrencilerin okudukları şiirler ve ilahiler, ney dinletisi, tanıtım sinevizyonu, hafızlara taç takma ve belge takdimi ile program sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirinsesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.