Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Bozkır ve Seydişehir’e yeni yol yatırımı geliyor

GÜNDEM 05.07.2025 - 13:18, Güncelleme: 05.07.2025 - 13:18
 

Bozkır ve Seydişehir’e yeni yol yatırımı geliyor

Konya'nın Akdeniz'e açılan Bozkır ve Seydişehir ilçesine yeni yol yatırımı geliyor. Konya'nın 50 yıllık ulaşım ihtiyacı için harekete geçen Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı yeni bir yolu daha şehre kazandıracak.
Konya'nın Akdeniz'e açılan Bozkır ve Seydişehir ilçesine yeni yol yatırımı geliyor. Konya'nın 50 yıllık ulaşım ihtiyacı için harekete geçen Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı yeni bir yolu daha şehre kazandıracak. Konya'nın Akdeniz'e açılan Bozkır ve Seydişehir ilçesine yeni yol yatırımı geliyor. İlk etabında çalışmaların devam ettiği proje ikinci etap için gün sayıyor. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Bozkır-Seydişehir arasında inşa edilecek devlet yolunun 2. etabı için düzenlenecek olan temel atma törenine katılacak. AKDENİZ'E AÇILAN İKİ İLÇE KAVUŞUYOR Konya'dan Antalya'ya gitmek isteyen vatandaşlar Seydişehir - Alacabel - Akseki mevkilerinden ulaşım sağlıyor. Diğer istikamet olan Kuşyuvası yolu ise Akören - Bozkır - Taşkent - Sarıveliler üzerinden direk Antalya'nın Alanya ilçesine bağlıyor. Yapılacak olan bu devlet yolu iki uzak ilçe arasında hem konforlu hem de kısa ulaşım hizmeti sunacak. TARİH VERİLDİ BAKAN GELİYOR Tören, 7 Temmuz 2025 Pazartesi günü saat 11.00’de, Seydişehir-Bozkır Karayolu'nun 25. kilometresindeki Sarayköy-Yalıhüyük bölgesinde gerçekleştirilecek.
Konya'nın Akdeniz'e açılan Bozkır ve Seydişehir ilçesine yeni yol yatırımı geliyor. Konya'nın 50 yıllık ulaşım ihtiyacı için harekete geçen Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı yeni bir yolu daha şehre kazandıracak.

Konya'nın Akdeniz'e açılan Bozkır ve Seydişehir ilçesine yeni yol yatırımı geliyor. Konya'nın 50 yıllık ulaşım ihtiyacı için harekete geçen Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı yeni bir yolu daha şehre kazandıracak.

Konya'nın Akdeniz'e açılan Bozkır ve Seydişehir ilçesine yeni yol yatırımı geliyor. İlk etabında çalışmaların devam ettiği proje ikinci etap için gün sayıyor. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Bozkır- Seydişehir arasında inşa edilecek devlet yolunun 2. etabı için düzenlenecek olan temel atma törenine katılacak.

AKDENİZ'E AÇILAN İKİ İLÇE KAVUŞUYOR

Konya'dan Antalya'ya gitmek isteyen vatandaşlar Seydişehir - Alacabel - Akseki mevkilerinden ulaşım sağlıyor. Diğer istikamet olan Kuşyuvası yolu ise Akören - Bozkır - Taşkent - Sarıveliler üzerinden direk Antalya'nın Alanya ilçesine bağlıyor. Yapılacak olan bu devlet yolu iki uzak ilçe arasında hem konforlu hem de kısa ulaşım hizmeti sunacak.

TARİH VERİLDİ BAKAN GELİYOR

Tören, 7 Temmuz 2025 Pazartesi günü saat 11.00’de, Seydişehir- Bozkır Karayolu'nun 25. kilometresindeki Sarayköy-Yalıhüyük bölgesinde gerçekleştirilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirinsesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
aohbet islami chat omegla türk sohbet cinsel sohbet dini chat plastik çember