Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Amatör spor haftası etkinlikleri başladı

SPOR 09.10.2021 - 09:40, Güncelleme: 06.01.2023 - 07:46
 

Amatör spor haftası etkinlikleri başladı

'Amatör Spor Haftası' etkinlikleri Milli İrade Meydanı’nda başlayan kortej yürüyüş programı ile başladı.
'Amatör Spor Haftası' etkinlikleri Milli İrade Meydanı’nda başlayan kortej yürüyüş  programı ile başladı.   Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu tarafından her yaştan insanın spor yapabileceği şekilde düzenli fiziksel aktivitelerin oluşturulmasını özendirmek ve yeni bireylerin spora kazandırılması için farkındalık oluşturmak amacıyla düzenlenen 'Amatör Spor Haftası' etkinlikleri bu yıl 4-10 Ekim 2021 tarihleri arasında gerçekleştiriliyor. Hafta boyunca hazırlanan programlar doğrultusunda çeşitli spor branşlarında farklı yaş gruplarına yönelik faaliyetler düzenlenecek.   Seydişehir’de Amatör Spor Haftası dolayısı ile İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından düzenlenen Milli İrade Meydanı’nda başlayan kortej yürüyüş programı, Kapalı Spor Salonu’nda çeşitli etkinliklerce devam etti.   Amatör Spor Haftası boyunca düzenlenecek faaliyetlerle erken yaşta çocukların sporla tanıştırmak istediklerini dile getiren Seydişehir İlçe Gençlik ve Spor Müdür Vekili Soner Güler, “Amatör Spor Haftası’nın amacı; çocuk ve gençlerimizi spora yönlendirmek, sporu sevdirmek, gençlerimizi kötü alışkanlıklara karşı korumak, ruhen ve bedenen sağlıklı nesiller yetiştirebilmek” dedi.   Düzenlenen etkinliğe İlçe Kaymakamı Deniz Pişkin, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, kurum müdürleri ve çok sayıda öğrenci katıldı.
'Amatör Spor Haftası' etkinlikleri Milli İrade Meydanı’nda başlayan kortej yürüyüş programı ile başladı.

'Amatör Spor Haftası' etkinlikleri Milli İrade Meydanı’nda başlayan kortej yürüyüş  programı ile başladı.

 

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu tarafından her yaştan insanın spor yapabileceği şekilde düzenli fiziksel aktivitelerin oluşturulmasını özendirmek ve yeni bireylerin spora kazandırılması için farkındalık oluşturmak amacıyla düzenlenen 'Amatör Spor Haftası' etkinlikleri bu yıl 4-10 Ekim 2021 tarihleri arasında gerçekleştiriliyor. Hafta boyunca hazırlanan programlar doğrultusunda çeşitli spor branşlarında farklı yaş gruplarına yönelik faaliyetler düzenlenecek.

 

Seydişehir’de Amatör Spor Haftası dolayısı ile İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından düzenlenen Milli İrade Meydanı’nda başlayan kortej yürüyüş programı, Kapalı Spor Salonu’nda çeşitli etkinliklerce devam etti.

 

Amatör Spor Haftası boyunca düzenlenecek faaliyetlerle erken yaşta çocukların sporla tanıştırmak istediklerini dile getiren Seydişehir İlçe Gençlik ve Spor Müdür Vekili Soner Güler, “Amatör Spor Haftası’nın amacı; çocuk ve gençlerimizi spora yönlendirmek, sporu sevdirmek, gençlerimizi kötü alışkanlıklara karşı korumak, ruhen ve bedenen sağlıklı nesiller yetiştirebilmek” dedi.

 

Düzenlenen etkinliğe İlçe Kaymakamı Deniz Pişkin, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, kurum müdürleri ve çok sayıda öğrenci katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirinsesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.