Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

10 yıllık bekleyiş sona erdi; Cadde yenilendi, hizmete açıldı

GÜNDEM 12.07.2025 - 11:58, Güncelleme: 12.07.2025 - 12:05
 

10 yıllık bekleyiş sona erdi; Cadde yenilendi, hizmete açıldı

Seydişehir Belediyesi, asfaltlama ve altyapı çalışmalarına ilçenin dört bir yanında aralıksız ve hız kesmeden devam ediyor. Yaklaşık 10 yıldır yapılmayı bekleyen Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi Başkan Hasan Ustaoğlu’nun talimatıyla yenilenerek vatandaşların hizmetine sunuldu.
Seydişehir Belediyesi, asfaltlama ve altyapı çalışmalarına ilçenin dört bir yanında aralıksız ve hız kesmeden devam ediyor. Yaklaşık 10 yıldır yapılmayı bekleyen Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi Başkan Hasan Ustaoğlu’nun talimatıyla yenilenerek vatandaşların hizmetine sunuldu. Asfalt ve altyapı sezonunun başından bu yana ilçenin dört bir yanını rahat ve konforlu bir ulaşımla buluşturmak için yoğun bir çalışma sergilediklerini kaydeden Belediye Başkanı Hasan Ustaoğlu, ilçe genelinde yapılan çalışmaların öz bütçeleriyle hayata geçirildiğini kaydetti. ÖZ BÜTÇEMİZ İLE GERÇEKLEŞTİRİYORUZ Seydişehir’in merkez ve kırsal mahallerinde yaşam standardını her yönden yükseltmek adına yüksek tempoda bir çalışma sergilediklerini söyleyen Başkan Ustaoğlu, “Çalışmaların ilk etabı, konut yoğunluğunun fazla olduğu Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi’nde tamamlandı. 800 metrelik bu bölümde sıcak asfalt serimi tamamlanarak ulaşım konforu artırıldı. İkinci etapta da kısa süre içinde çalışmalar tamamlanarak yolun tamamı trafiğe açılacak. Yaklaşık 2 bin 300 ton asfalt kullanılan projeyi 6 milyon TL’lik öz bütçemiz ile gerçekleştiriyoruz. Seydişehir Belediyesi olarak Fen İşleri Müdürlüğümüze bağlı ekiplerimizle birlikte şehir estetiğini ve ulaşım kalitesini artırmaya yönelik çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz.”dedi. TÜM EKİP ARKADAŞLARIMA DA TEŞEKKÜR EDİYORUM Başkan Ustaoğlu, “İmar planında bölünmüş yol olarak belirlenen ve yaklaşık 20 metre genişliğe sahip olan güzergahta yürütülen yol yapım çalışmaları hızla devam ediyor. Altyapısı tamamlanan güzergahın orta kısmına bölünmüş yol olarak imar planına uygun bir şekilde refüj, her iki yanına ise kaldırımlar inşa ediliyor. Ekip arkadaşlarımız, her gün ayrı noktalarda yol ve asfalt çalışmaları, tretuvar, altyapı, parke, kaldırım, yama, sathi kaplama gibi tüm çalışmaları başarıyla yürütüyor. Seydişehir için bu yoğun tempoyu ortaya koyan tüm ekip arkadaşlarıma da teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.  
Seydişehir Belediyesi, asfaltlama ve altyapı çalışmalarına ilçenin dört bir yanında aralıksız ve hız kesmeden devam ediyor. Yaklaşık 10 yıldır yapılmayı bekleyen Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi Başkan Hasan Ustaoğlu’nun talimatıyla yenilenerek vatandaşların hizmetine sunuldu.

Seydişehir Belediyesi, asfaltlama ve altyapı çalışmalarına ilçenin dört bir yanında aralıksız ve hız kesmeden devam ediyor. Yaklaşık 10 yıldır yapılmayı bekleyen Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi Başkan Hasan Ustaoğlu’nun talimatıyla yenilenerek vatandaşların hizmetine sunuldu.

Asfalt ve altyapı sezonunun başından bu yana ilçenin dört bir yanını rahat ve konforlu bir ulaşımla buluşturmak için yoğun bir çalışma sergilediklerini kaydeden Belediye Başkanı Hasan Ustaoğlu, ilçe genelinde yapılan çalışmaların öz bütçeleriyle hayata geçirildiğini kaydetti.

ÖZ BÜTÇEMİZ İLE GERÇEKLEŞTİRİYORUZ

Seydişehir’in merkez ve kırsal mahallerinde yaşam standardını her yönden yükseltmek adına yüksek tempoda bir çalışma sergilediklerini söyleyen Başkan Ustaoğlu, “Çalışmaların ilk etabı, konut yoğunluğunun fazla olduğu Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi’nde tamamlandı. 800 metrelik bu bölümde sıcak asfalt serimi tamamlanarak ulaşım konforu artırıldı. İkinci etapta da kısa süre içinde çalışmalar tamamlanarak yolun tamamı trafiğe açılacak. Yaklaşık 2 bin 300 ton asfalt kullanılan projeyi 6 milyon TL’lik öz bütçemiz ile gerçekleştiriyoruz. Seydişehir Belediyesi olarak Fen İşleri Müdürlüğümüze bağlı ekiplerimizle birlikte şehir estetiğini ve ulaşım kalitesini artırmaya yönelik çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz.”dedi.

TÜM EKİP ARKADAŞLARIMA DA TEŞEKKÜR EDİYORUM

Başkan Ustaoğlu, “İmar planında bölünmüş yol olarak belirlenen ve yaklaşık 20 metre genişliğe sahip olan güzergahta yürütülen yol yapım çalışmaları hızla devam ediyor. Altyapısı tamamlanan güzergahın orta kısmına bölünmüş yol olarak imar planına uygun bir şekilde refüj, her iki yanına ise kaldırımlar inşa ediliyor. Ekip arkadaşlarımız, her gün ayrı noktalarda yol ve asfalt çalışmaları, tretuvar, altyapı, parke, kaldırım, yama, sathi kaplama gibi tüm çalışmaları başarıyla yürütüyor. Seydişehir için bu yoğun tempoyu ortaya koyan tüm ekip arkadaşlarıma da teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirinsesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
aohbet islami chat omegla türk sohbet cinsel sohbet dini chat plastik çember