Yeni doktor atamaları yapılacak

SAĞLIK 30.10.2021 - 11:05, Güncelleme: 06.01.2023 - 07:46
 

Yeni doktor atamaları yapılacak

Sağlık Bakanlığı 101. Dönem Hizmet Yükümlülüğü atamasında Seydişehir Devlet Hastanesine beş uzman doktor kadrosu verildi.
Sağlık Bakanlığı 101. Dönem Hizmet Yükümlülüğü atamasında Seydişehir Devlet Hastanesine beş uzman doktor kadrosu verildi.   Ak Parti İlçe Başkanlığı’ndan yapılan açıklamaya göre, İlçe Başkanı Kemalettin Atalay ve Belediye Başkanı Mehmet Tutal’ın girişimleri sonucu ihtiyaç duyulan bölümlerden Nöroloji, Kulak Burun Boğaz, Dahiliye, Anestezi ve Acil Tıp Uzmanı olmak üzere beş branşa doktor kadrosu verildi. 3 Kasım tarihinde atamaların yapılacağı bildirildi.   Ankara’da etkin ve verimli bir ziyaret gerçekleştirdiklerini belirten Atalay, “İlçemizin sorun ve ihtiyaçlarını yakından takip ediyoruz. Hazırladığımız dosyamızla Başkentte yoğun bir görüşme trafiği sağladık. Hastanemizde ki cihaz eksiklikleri, fiziki eksiklikler ve doktor eksikliklerimizle alakalı girişimlerimiz oldu. Bu ziyaretler sonucun da Sağlık Bakanlığı 101. Dönem Hizmet Yükümlülüğü atamasında ilçemize Nöroloji, Kulak Burun Boğaz, Dahiliye, Anestezi ve Acil Tıp Uzmanı branşlarında toplamda beş uzman doktor kazandırmış olacağız. İlçemize ve doktorlarımıza hayırlı olmasını temenni ediyoruz.   Bu atamalarda emeği geçen başta Sağlık Bakanımız Sayın Dr. Fahrettin Koca olmak üzere bakan yardımcılarımıza, Konya Milletvekilimiz Sayın Orhan Erdem’e, İl Sağlık Müdürümüz Prof. Dr Mehmet Koç’a, Hastane Başhekimimiz Uz. Dr. Havva Turaç Cingöz'e teşekkür ederiz.” şeklinde konuştu.
Sağlık Bakanlığı 101. Dönem Hizmet Yükümlülüğü atamasında Seydişehir Devlet Hastanesine beş uzman doktor kadrosu verildi.

Sağlık Bakanlığı 101. Dönem Hizmet Yükümlülüğü atamasında Seydişehir Devlet Hastanesine beş uzman doktor kadrosu verildi.

 

Ak Parti İlçe Başkanlığı’ndan yapılan açıklamaya göre, İlçe Başkanı Kemalettin Atalay ve Belediye Başkanı Mehmet Tutal’ın girişimleri sonucu ihtiyaç duyulan bölümlerden Nöroloji, Kulak Burun Boğaz, Dahiliye, Anestezi ve Acil Tıp Uzmanı olmak üzere beş branşa doktor kadrosu verildi. 3 Kasım tarihinde atamaların yapılacağı bildirildi.

 

Ankara’da etkin ve verimli bir ziyaret gerçekleştirdiklerini belirten Atalay, “İlçemizin sorun ve ihtiyaçlarını yakından takip ediyoruz. Hazırladığımız dosyamızla Başkentte yoğun bir görüşme trafiği sağladık. Hastanemizde ki cihaz eksiklikleri, fiziki eksiklikler ve doktor eksikliklerimizle alakalı girişimlerimiz oldu. Bu ziyaretler sonucun da Sağlık Bakanlığı 101. Dönem Hizmet Yükümlülüğü atamasında ilçemize Nöroloji, Kulak Burun Boğaz, Dahiliye, Anestezi ve Acil Tıp Uzmanı branşlarında toplamda beş uzman doktor kazandırmış olacağız. İlçemize ve doktorlarımıza hayırlı olmasını temenni ediyoruz.

 

Bu atamalarda emeği geçen başta Sağlık Bakanımız Sayın Dr. Fahrettin Koca olmak üzere bakan yardımcılarımıza, Konya Milletvekilimiz Sayın Orhan Erdem’e, İl Sağlık Müdürümüz Prof. Dr Mehmet Koç’a, Hastane Başhekimimiz Uz. Dr. Havva Turaç Cingöz'e teşekkür ederiz.” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirinsesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.