Seydişehir’de domuz avında feci olay: Bir kişi hayatını kaybetti
Seydişehir’de domuz avında feci olay: Bir kişi hayatını kaybetti
Seydişehir ilçesinde domuz avı sırasında meydana gelen olayda, bir kişi silahla vurularak hayatını kaybetti.
Edinilen bilgilere göre olay, 21 Ağustos 2026 tarihinde saat 02.15 sıralarında Seydişehir’in Yaylacık Mahallesi’nde meydana geldi.
İddiaya göre, 4 kişi bir pick-up araçla domuz avına çıktı. Av sırasında önlerine bir domuz sürüsü çıkması üzerine aracın kasa bölümünde bulunan Mustafa H., tüfekle ateş etmeye başladı.
Bu sırada aracın ön yolcu koltuğunda bulunan Emre T.’nin de ateş etmek amacıyla başını araç camından dışarı çıkardığı belirtildi. Mustafa H.’nin ateş etmesi sırasında Emre T., başından vuruldu.
Olay yerinde hayatını kaybeden Emre T.’nin cenazesi, gerekli incelemelerin ardından ilgili işlemler için morga kaldırıldı.
Olayla ilgili adli soruşturma başlatıldığı öğrenildi.
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.



