Seydişehir Devlet Hastanesi’ne 16 hekim ataması
Seydişehir Devlet Hastanesi’ne 16 hekim ataması
Ak Parti Seydişehir İlçe Başkanı Ramazan Arın, Seydişehir Devlet Hastanesi’ne aralarında kadın doğum uzmanının da bulunduğu toplam 16 hekimin atamasının yapıldığını açıkladı.
Ak Parti Seydişehir İlçe Başkanı Ramazan Arın, Seydişehir Devlet Hastanesi’ne aralarında kadın doğum uzmanının da bulunduğu toplam 16 hekimin atamasının yapıldığını açıkladı.
Seydişehir Belediye Başkanı Hasan Ustaoğlu ile birlikte Ankara’da gerçekleştirdikleri temaslar kapsamında, Konya İl Başkanı Fatih Özgökçen’in de büyük destekleriyle Sağlık Bakanlığı yetkilileriyle yapılan görüşmelerin sonuç verdiğini belirten, ilçe başkanı Arın, ataması gerçekleştirilen hekimlerin önümüzdeki günlerde görevlerine başlayacağını söyledi.
Seydişehir’in sağlık alanındaki ihtiyaçlarının yakından takip edildiğini ve yapılan atamalarla birlikte hastanedeki hekim ihtiyacının önemli ölçüde giderildiğini kaydeden Arın, vatandaşların sağlık hizmetlerine daha hızlı ve etkin şekilde ulaşacağını belirtti.
Vatandaşların huzur içerisinde yaşamaları ve ihtiyaç duydukları kamu hizmetlerine en iyi şekilde ulaşabilmeleri için çalışmalarını sürdüreceklerini belirten Arın, “Sağlık alanında atılan adım Seydişehir adına önemlidir. Seydişehir Devlet Hastanemizin hekim ihtiyacının giderilmesi noktasında desteklerini esirgemeyen başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere Sağlık Bakanımız Sayın Kemal Memişoğlu’na, Konya milletvekillerimize ve AK Parti Konya İl Başkanımız Sayın Fatih Özgökçen’e şehrim ve hemşehrilerim adına en kalbi duygularımla teşekkür ediyorum. Seydişehir için çalışmaya, hemşehrilerimizin yanında olmaya ve şehrimize yeni hizmetler kazandırmaya devam edeceğiz” diye konuştu.
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.



