Kemaloğulları ailesi geleneksel buluşmasını yaptı
Kemaloğulları ailesi geleneksel buluşmasını yaptı
Kemaloğulları Ailesi 19. geleneksel buluşmasını Kuğulu Park’ta gerçekleştirdi.
Türkiye’nin dört bir yanından ve Avrupa’nın çeşitli ülkelerinden gelen Ahırlı’lı Kemaloğulları sülalesi her yıl düzenlediği geleneksel aile pikniğinin 19’uncusunda Kuğulu Tabiat Parkı’nda buluştu.
Seydişehir Kuğulu Park’ta gerçekleştirilen etkinliğe yaklaşık 250 kişi katılırken ferdi, üç kuşağın buluştuğu piknikte birlik ve beraberliğin önemi bir kez daha ortaya çıktı.
Aile bireyleri, samimi sohbetler eşliğinde gerçekleşen piknikte geçmişi yad edilirken çocuklar oyunlar oynayarak doğayla iç içe keyifli bir gün geçirdi.
Piknikte buluşan Kemaloğulları her yaştan bireyin katıldığı akrabalık bağlarının korunması ve kuşaktan kuşağa aktarılması gereken aile değerler geçmişin sıcaklığını yeniden hissetmenin mutluluğunu yaşarken, bu buluşmanın sadece bir piknik değil, aynı zamanda kültürel bir mirasın sürdürülebilirliği açısından da büyük önem taşıdığını vurguladı.
Kemaloğulları ailesinin geleneksel hale getirdiği 19 yıldır devam eden buluşma yıllardır güçlü bağlarını canlı tutarken, gelecek kuşaklara da örnek olacak bir dayanışma kültürü inşa etmeye devam ediyor.
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.