Kaymakam Bakkal’a vefa yemeği
Kaymakam Bakkal’a vefa yemeği
Seydişehir Kaymakamı olarak görev yapan Cevdet Bakkal’ın Teftiş Kurulu Başkanlığı Mülkiye Müfettişliği ’ne atanması ile vefa yemeği düzenlendi.
Seydişehir Kaymakamı olarak görev yapan Cevdet Bakkal’ın Teftiş Kurulu Başkanlığı Mülkiye Müfettişliği ’ne atanması ile vefa yemeği düzenlendi.
Seydişehir Belediye Başkanı Hasan Ustaoğlu ev sahipliğinde Millet Bahçesinde düzenlenen vefa yemeğinde Kaymakam Bakkal, kendisine görevi süresince Seydişehir için yapılan her çalışmaya destek veren herkese teşekkür ederek helallik istedi.
Belediye Başkanı Hasan Ustaoğlu, "Biz kendisi ile kısa süre ile çalıştık. Kendisine ilçemize vermiş olduğu hizmetler ve desteklerinden dolayı teşekkürlerimi sunuyor, yeni görevinde başarılar diliyorum." dedi.
SEYDİŞEHİR'İ HİÇBİR ZAMAN UNUTMAYACAĞIM
Seydişehir'de çok güzel anıları olduğunu ifade eden Bakkal, "Her bir karış toprağını gezdiğim, insanlarıyla gönül bağı kurduğum bu şehirden ayrılmanın hüznünü yaşıyorum. Çünkü Seydişehir'i ve insanlarını çok seviyoruz. Seydişehir'i hiçbir zaman unutmayacağım. Benim hakkım varsa Seydişehir halkına helal olsun. Bu huzur ikliminin her daim devam etmesini diliyorum" diye konuştu.
Programa, Belediye Başkanı Hasan Ustaoğlu, Cumhuriyet Başsavcısı Kadri Yalçın Özkubat, Ağır Ceza Reisi Osman Nuri Öz, Jandarma Komutanı Muhammet Yaşar Hançer, Askerlik Şube Başkanı Ümit Lale, ilçede bulunan kamu kurumların müdürleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, siyasi parti ilçe başkanları, şehit ve gazi aileleri ile çok sayıda davetli katıldı.
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.