Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Karabulut, 'Biz yerimizden de, partimizden de memnunuz'

GÜNDEM 16.09.2025 - 13:47, Güncelleme: 16.09.2025 - 13:50
 

Karabulut, 'Biz yerimizden de, partimizden de memnunuz'

Bozkır Belediye Başkanı Nazif Karabulut, AK Parti'ye geçilecek iddialarına yanıt verdi. Karabulut, 'Benim AK Parti'ye geçme gibi bir niyetim yok. Ben Bozkır sevdalısıyım. Biz yerimizden de partimizden de memnunuz.' dedi.
Bozkır Belediye Başkanı Nazif Karabulut, AK Parti'ye geçilecek iddialarına yanıt verdi. Karabulut, 'Benim AK Parti'ye geçme gibi bir niyetim yok. Ben Bozkır sevdalısıyım. Biz yerimizden de partimizden de memnunuz.' dedi. Son günlerde Konya’da bazı belediyelerin AK Parti’ye katılmasının ardından Bozkır da dahil başka belediyelerin  AK Parti’ye geçeceği iddia edilmişti.  Büyük Birlik Partisi Bozkır ilçe Kongresi’nde  söz alan Bozkır Belediye Başkanı Nazif Karabulut, AK Parti'ye geçeceği dedikodularını yalanladı. Bozkır Belediye Başkanı Nazif Karabulut, parti değiştirme gibi bir amacının olmadığını ifade etti. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’nın yanı sıra Konya Büyükşehir Belediyesi’nin kendilerine destek olduğunu ifade eden Karabulut, onların desteğiyle iş yapabildiklerini aktardı. “BİZ YERİMİZDEN DE, PARTİMİZDEN DE MEMNUNUZ” AK Parti’ye geçme iddialarının asılsız olduğunu dille getiren Bozkır Belediye Başkanı Nazif Karabulut, “Diyorlar ki, Seydişehir Belediye Başkanı AK Parti’ye geçti, Bozkır Belediye Başkanı da AK Parti’ye geçecek. Değerli hemşerilerim, benim öyle bir niyetim yok. Ben Bozkır sevdalısıyım. Bozkır’a hizmet etmek için Konya’daki işlerimi bırakıp, buraya geldim. Aramıza fitne, fesat sokmak isteyenler olabilir. Biz yerimizden de, partimizden de memnunuz.”  diye konuştu. Bozkır Belediye Başkanı Karabulut'tan  AK Parti'ye geçecek iddialarına yanıt: 'Biz yerimizden de, partimizden de memnunuz'  Ayrıca dün yapılan ve BBP Konya İl Başkanı Seyit Özcan’ın da katıldığı kongrede yeni başkan Halil Koç oldu.
Bozkır Belediye Başkanı Nazif Karabulut, AK Parti'ye geçilecek iddialarına yanıt verdi. Karabulut, 'Benim AK Parti'ye geçme gibi bir niyetim yok. Ben Bozkır sevdalısıyım. Biz yerimizden de partimizden de memnunuz.' dedi.

Bozkır Belediye Başkanı Nazif Karabulut, AK Parti'ye geçilecek iddialarına yanıt verdi. Karabulut, 'Benim AK Parti'ye geçme gibi bir niyetim yok. Ben Bozkır sevdalısıyım. Biz yerimizden de partimizden de memnunuz.' dedi.

Son günlerde Konya’da bazı belediyelerin AK Parti’ye katılmasının ardından Bozkır da dahil başka belediyelerin  AK Parti’ye geçeceği iddia edilmişti.  Büyük Birlik Partisi Bozkır ilçe Kongresi’nde  söz alan Bozkır Belediye Başkanı Nazif Karabulut, AK Parti'ye geçeceği dedikodularını yalanladı.

Bozkır Belediye Başkanı Nazif Karabulut, parti değiştirme gibi bir amacının olmadığını ifade etti. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’nın yanı sıra Konya Büyükşehir Belediyesi’nin kendilerine destek olduğunu ifade eden Karabulut, onların desteğiyle iş yapabildiklerini aktardı.

“BİZ YERİMİZDEN DE, PARTİMİZDEN DE MEMNUNUZ”

AK Parti’ye geçme iddialarının asılsız olduğunu dille getiren Bozkır Belediye Başkanı Nazif Karabulut, “Diyorlar ki, Seydişehir Belediye Başkanı AK Parti’ye geçti, Bozkır Belediye Başkanı da AK Parti’ye geçecek. Değerli hemşerilerim, benim öyle bir niyetim yok. Ben Bozkır sevdalısıyım. Bozkır’a hizmet etmek için Konya’daki işlerimi bırakıp, buraya geldim. Aramıza fitne, fesat sokmak isteyenler olabilir. Biz yerimizden de, partimizden de memnunuz.”  diye konuştu.

Bozkır Belediye Başkanı Karabulut'tan  AK Parti'ye geçecek iddialarına yanıt: 'Biz yerimizden de, partimizden de memnunuz'

 Ayrıca dün yapılan ve BBP Konya İl Başkanı Seyit Özcan’ın da katıldığı kongrede yeni başkan Halil Koç oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirinsesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
mekan bizim almanya chat sohbet cinsel sohbet sohbet mobil sohbet dini chat plastik çember