Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

İhsan Tekin Ortaokulu’ndan karatede büyük başarı

SPOR 22.09.2026 - 14:59, Güncelleme: 22.09.2026 - 15:00
 

İhsan Tekin Ortaokulu’ndan karatede büyük başarı

İhsan Tekin Ortaokulu öğrencileri Feyzanur Gönlügür ve Ayaz Zambakçı, Ankara’da düzenlenen Bölgelerarası Karate Yıldızlar Ligi müsabakalarında bölge birincisi olarak önemli bir başarıya imza attı.
İhsan Tekin Ortaokulu öğrencileri Feyzanur Gönlügür ve Ayaz Zambakçı, Ankara’da düzenlenen Bölgelerarası Karate Yıldızlar Ligi müsabakalarında bölge birincisi olarak önemli bir başarıya imza attı. 12-13 Eylül tarihlerinde Ankara’da gerçekleştirilen Bölgelerarası Karate Yıldızlar Ligi müsabakalarında mücadele eden Feyzanur Gönlügür ve Ayaz Zambakçı, kendi kategorilerinde bölge birinciliği elde etti. Elde ettikleri dereceyle Türkiye Şampiyonası’na katılma hakkı kazanan öğrenciler, İhsan Tekin Ortaokulu’nun gururu oldu. MÜDÜR KOÇAK’TAN ÖĞRENCİLERE TEBRİK İhsan Tekin Ortaokulu Müdürü Murat Koçak, öğrencilerin elde ettiği başarıdan büyük mutluluk duyduklarını belirterek, Feyzanur Gönlügür ve Ayaz Zambakçı’yı tebrik etti. Koçak, öğrencilerin Türkiye Şampiyonası’nda da başarılı sonuçlar elde etmelerini temenni ederek, “Öğrencilerimizi bu önemli başarılarından dolayı kutluyor, Türkiye Şampiyonası’nda kendilerine başarılar diliyorum. Elde ettikleri bu derece okulumuz ve öğrencilerimiz adına büyük bir gurur kaynağıdır.” ifadelerini kullandı.
İhsan Tekin Ortaokulu öğrencileri Feyzanur Gönlügür ve Ayaz Zambakçı, Ankara’da düzenlenen Bölgelerarası Karate Yıldızlar Ligi müsabakalarında bölge birincisi olarak önemli bir başarıya imza attı.

İhsan Tekin Ortaokulu öğrencileri Feyzanur Gönlügür ve Ayaz Zambakçı, Ankara’da düzenlenen Bölgelerarası Karate Yıldızlar Ligi müsabakalarında bölge birincisi olarak önemli bir başarıya imza attı.

12-13 Eylül tarihlerinde Ankara’da gerçekleştirilen Bölgelerarası Karate Yıldızlar Ligi müsabakalarında mücadele eden Feyzanur Gönlügür ve Ayaz Zambakçı, kendi kategorilerinde bölge birinciliği elde etti.

Elde ettikleri dereceyle Türkiye Şampiyonası’na katılma hakkı kazanan öğrenciler, İhsan Tekin Ortaokulu’nun gururu oldu.

MÜDÜR KOÇAK’TAN ÖĞRENCİLERE TEBRİK

İhsan Tekin Ortaokulu Müdürü Murat Koçak, öğrencilerin elde ettiği başarıdan büyük mutluluk duyduklarını belirterek, Feyzanur Gönlügür ve Ayaz Zambakçı’yı tebrik etti.

Koçak, öğrencilerin Türkiye Şampiyonası’nda da başarılı sonuçlar elde etmelerini temenni ederek, “Öğrencilerimizi bu önemli başarılarından dolayı kutluyor, Türkiye Şampiyonası’nda kendilerine başarılar diliyorum. Elde ettikleri bu derece okulumuz ve öğrencilerimiz adına büyük bir gurur kaynağıdır.” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirinsesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.