Denetimli serbestlikte el sanatları kursu
Denetimli serbestlikte el sanatları kursu
Seydişehir’de denetimli serbestlik kapsamındaki yükümlülere yönelik kağıt rölyef kursu başlatıldı.
Seydişehir’de denetimli serbestlik kapsamındaki yükümlülere yönelik kağıt rölyef kursu başlatıldı.
Seydişehir Denetimli Serbestlik Müdürlüğü’nde cezası infaz edilmekte olan yükümlülere yönelik mesleki ve sosyal gelişimi destekleyen eğitim faaliyetleri devam ediyor.
Seydişehir Denetimli Serbestlik Müdürlüğü, Seydişehir Halk Eğitim Merkezi ve Seydişehir Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığı iş birliğiyle El Sanatları (Kağıt Rölyef) Kursu başlatıldı. Kurs, usta öğretici Şerife Gül Sevinti tarafından veriliyor.
Başlatılan kursla yükümlülerin el becerilerinin geliştirilmesi, üretime katılmaları ve topluma uyum süreçlerinin desteklenmesi amaçlanıyor. Eğitim sürecinde katılımcılar kağıt rölyef tekniğini öğrenerek çeşitli el sanatları ürünleri ortaya çıkaracak.
Yetkililer, benzer eğitim faaliyetleriyle yükümlülerin sosyal hayata kazandırılmasına yönelik çalışmaların devam edeceğini belirtti.

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.



