Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Baba-Kız Yazarlar, Seydişehir 5. Kitap Günleri’nde okurlarıyla buluşacak

YAŞAM 17.05.2025 - 15:38, Güncelleme: 17.05.2025 - 15:42
 

Baba-Kız Yazarlar, Seydişehir 5. Kitap Günleri’nde okurlarıyla buluşacak

Seydişehirli yazar Ebubekir Uğur ve 9 yaşındaki kızı Meryem Ela Uğur, Seydişehir Belediyesi öncülüğünde düzenlenen 5. Kitap Günleri kapsamında okurlarıyla buluşacak.
2018 yılında kaleme aldığı ilk romanı Yaşlı Şef ile edebiyat dünyasına adım atan ve aynı yıl “Yılın En İyi Denetimli Serbestlik Personeli” seçilen Ebubekir Uğur, bugüne kadar Yaşlı Şef 2, Don Kişot’un Düşüşü, Meter Tavşan Deliği ve Vaziyetname gibi eserleriyle beş kitaba imza attı. Uğur’un izinden giden kızı Meryem Ela Uğur ise henüz 9 yaşında olmasına rağmen yayımladığı Zor Görev: Mavi Ay Gülleri ve Sessiz Bahçe adlı kitaplarıyla dikkat çekiyor. Küçük yaşına rağmen yazarlık serüvenine kararlılıkla devam eden Meryem Ela, ilçede çocuklara ilham kaynağı olmayı sürdürüyor. Baba-kız yazarlar, 24 Mayıs 2025 Cumartesi günü saat 15.00’te Millet Bahçesi’nde gerçekleşecek imza günüyle kitaplarını okurları için imzalayacak. Etkinlikte ayrıca yazarlık süreci üzerine sohbet edilecek ve katılımcılarla deneyim paylaşımı yapılacak. Seydişehir 5. Kitap Günleri, bu yıl da edebiyatseverleri, yazarları ve öğrencileri bir araya getirmeyi hedefliyor. Organizasyon boyunca farklı yaş gruplarından yazarlar, paneller, imza günleri ve kitap tanıtımlarıyla sahne alacak. Kitapseverler, baba-kız yazarların söyleşisine ve imza etkinliğine davet edildi.
Seydişehirli yazar Ebubekir Uğur ve 9 yaşındaki kızı Meryem Ela Uğur, Seydişehir Belediyesi öncülüğünde düzenlenen 5. Kitap Günleri kapsamında okurlarıyla buluşacak.

2018 yılında kaleme aldığı ilk romanı Yaşlı Şef ile edebiyat dünyasına adım atan ve aynı yıl “Yılın En İyi Denetimli Serbestlik Personeli” seçilen Ebubekir Uğur, bugüne kadar Yaşlı Şef 2, Don Kişot’un Düşüşü, Meter Tavşan Deliği ve Vaziyetname gibi eserleriyle beş kitaba imza attı.

Uğur’un izinden giden kızı Meryem Ela Uğur ise henüz 9 yaşında olmasına rağmen yayımladığı Zor Görev: Mavi Ay Gülleri ve Sessiz Bahçe adlı kitaplarıyla dikkat çekiyor. Küçük yaşına rağmen yazarlık serüvenine kararlılıkla devam eden Meryem Ela, ilçede çocuklara ilham kaynağı olmayı sürdürüyor.

Baba-kız yazarlar, 24 Mayıs 2025 Cumartesi günü saat 15.00’te Millet Bahçesi’nde gerçekleşecek imza günüyle kitaplarını okurları için imzalayacak. Etkinlikte ayrıca yazarlık süreci üzerine sohbet edilecek ve katılımcılarla deneyim paylaşımı yapılacak.

Seydişehir 5. Kitap Günleri, bu yıl da edebiyatseverleri, yazarları ve öğrencileri bir araya getirmeyi hedefliyor. Organizasyon boyunca farklı yaş gruplarından yazarlar, paneller, imza günleri ve kitap tanıtımlarıyla sahne alacak.

Kitapseverler, baba-kız yazarların söyleşisine ve imza etkinliğine davet edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirinsesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
aohbet islami chat omegla türk sohbet cinsel sohbet dini chat plastik çember