Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Aile hekimlerine güncel tedavi ve diyabet eğitimi

SAĞLIK 16.11.2025 - 18:38, Güncelleme: 16.11.2025 - 18:42
 

Aile hekimlerine güncel tedavi ve diyabet eğitimi

Beyşehir, Seydişehir, Hüyük, Derebucak ve Yalıhüyük ilçelerinde görev yapan aile hekimleri sahada görev yaparken karşılaştığı güçlüklerle ilgili toplantı düzenlendi.
Beyşehir, Seydişehir, Hüyük, Derebucak ve Yalıhüyük ilçelerinde görev yapan aile hekimleri sahada görev yaparken karşılaştığı güçlüklerle ilgili toplantı düzenlendi. Beyşehir Devlet Hastanesi’nde düzenlenen toplantıda, Beyşehir, Seydişehir, Hüyük, Derebucak ve Yalıhüyük ilçelerinde görev yapan aile hekimleri bir araya geldi. Toplantı, Sağlık Bakanlığı tarafından başlatılan “Tanıdan Tedaviye Güncel Yaklaşımlar” eğitim programı kapsamında gerçekleştirildi.   TECRÜBE VE DENEYİMLERİNİ AKTARDI Toplantının açılış konuşmasını yapan Beyşehir Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcısı Dr. Kutay Güven, meslektaşlarına mesleki bilgi, tecrübe ve deneyimlerini aktardı. Dr. Güven, 1 Ocak 2025’te başlatılan klinik entegrasyon sürecinin sahada daha etkin ve nitelikli şekilde uygulanabilmesi için tüm paydaşların özveriyle çalıştığını vurguladı.Konya'da aile hekimlerine güncel tedavi ve diyabet eğitimi DİYABET EĞİTİMİ ÖNE ÇIKTI Beyşehir İlçe Sağlık Müdürlüğü Halk Sağlığı Uzmanı Dr. Ali Kılınç’ın koordinasyonunda üç gün süren eğitim programında, kasım ayı için planlanan diyabet eğitimi ön plana çıktı. Eğitim, İç Hastalıkları Uzmanı Dr. Ahmet Altınışık’ın sunumlarıyla katılımcılara aktarıldı. Toplantının amacı, aile hekimlerinin güncel bilgi ve uygulamaları öğrenmesini sağlayarak sahada daha etkin sağlık hizmeti sunulmasını desteklemek olarak açıklandı.
Beyşehir, Seydişehir, Hüyük, Derebucak ve Yalıhüyük ilçelerinde görev yapan aile hekimleri sahada görev yaparken karşılaştığı güçlüklerle ilgili toplantı düzenlendi.

Beyşehir, Seydişehir, Hüyük, Derebucak ve Yalıhüyük ilçelerinde görev yapan aile hekimleri sahada görev yaparken karşılaştığı güçlüklerle ilgili toplantı düzenlendi.

Beyşehir Devlet Hastanesi’nde düzenlenen toplantıda, Beyşehir, Seydişehir, Hüyük, Derebucak ve Yalıhüyük ilçelerinde görev yapan aile hekimleri bir araya geldi. Toplantı, Sağlık Bakanlığı tarafından başlatılan “Tanıdan Tedaviye Güncel Yaklaşımlar” eğitim programı kapsamında gerçekleştirildi.

 

TECRÜBE VE DENEYİMLERİNİ AKTARDI

Toplantının açılış konuşmasını yapan Beyşehir Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcısı Dr. Kutay Güven, meslektaşlarına mesleki bilgi, tecrübe ve deneyimlerini aktardı. Dr. Güven, 1 Ocak 2025’te başlatılan klinik entegrasyon sürecinin sahada daha etkin ve nitelikli şekilde uygulanabilmesi için tüm paydaşların özveriyle çalıştığını vurguladı.Konya'da aile hekimlerine güncel tedavi ve diyabet eğitimi

DİYABET EĞİTİMİ ÖNE ÇIKTI

Beyşehir İlçe Sağlık Müdürlüğü Halk Sağlığı Uzmanı Dr. Ali Kılınç’ın koordinasyonunda üç gün süren eğitim programında, kasım ayı için planlanan diyabet eğitimi ön plana çıktı. Eğitim, İç Hastalıkları Uzmanı Dr. Ahmet Altınışık’ın sunumlarıyla katılımcılara aktarıldı.

Toplantının amacı, aile hekimlerinin güncel bilgi ve uygulamaları öğrenmesini sağlayarak sahada daha etkin sağlık hizmeti sunulmasını desteklemek olarak açıklandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirinsesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
mekan bizim almanya chat sohbet cinsel sohbet sohbet mobil sohbet dini chat plastik çember