Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

450 bin ata tohumu fideler vatandaşlara dağıtıldı

GÜNDEM 15.05.2025 - 21:44, Güncelleme: 15.05.2025 - 21:52
 

450 bin ata tohumu fideler vatandaşlara dağıtıldı

Seydişehir Belediyesi, 14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü’nde ata tohumundan üretilen 450 bin fideleri yüzde 75 hibe desteği ile vatandaşlara dağıttı.
Seydişehir Belediyesi, vatandaşlara sağlıklı tarımı desteklemek, ata tohumunun ilçe genelinden yaygınlaşmasını sağlamak amacıyla ata tohumundan üretilen domates, biber, patlıcan ve salatalıktan oluşan 450 bin fide vatandaşlara dağıtıldı. Belediye Başkanı Hasan Ustaoğlu, kırsal kalkınmayı desteklemek ve üreticilere katkı sağlamak amacıyla Ata tohumundan üretilen yüzde 75 hibeli domates, biber, patlıcan ve salatalık fideleri destek programını hayata geçirerek merkez ve kırsal mahallelerde dağıtım yapıldığını kaydetti. Belediye Başkanı Hasan Ustaoğlu’nun da katıldığı programda, binlerce vatandaş fidan almak için uzun kuyruklar oluşturdu. Belediye meydanında gerçekleştirilen dağıtımda, Başkan Ustaoğlu, vatandaşlara sağlıklı ve lezzetli ürünler yetiştirmelerini sağlayacak bu fidanların önemini vurguladı. Başkan Ustaoğlu, projenin amacının, genetiğiyle oynanmamış, kimyasal maddelere maruz kalmamış ata tohumlarını koruyup çoğaltarak gelecek nesillere aktarmak olduğunu söyledi. ÇİFTÇİYİ MİLLETİN EFENDİSİ OLARAK GÖRÜYORUZ Toplumun temel taşı olan üreticilere destek vermeye devam edeceklerini kaydeden Belediye Başkanı Hasan Ustaoğlu, “Bizler, Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün de ifade ettiği gibi ‘Köylüyü, çiftçiyi milletin efendisi’ olarak görüyoruz. Çünkü geleceğimiz tarımla yükselecek. Her eve ata tohumu düşüncesiyle başlattığımız bu destek, umuyoruz ki geleneksel yöntemle daha da yaygınlaşacak, ülkemizin her köşesinde ata tohumu yaygınlaşacak. 14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü kapsamında 450 bin adet ata tohumundan yetiştirilen salatalık, domates, biber ve patlıcan fidelerini vatandaşlarımıza yüzde 75 hibeli bir şekilde ulaştırdık.”dedi.
Seydişehir Belediyesi, 14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü’nde ata tohumundan üretilen 450 bin fideleri yüzde 75 hibe desteği ile vatandaşlara dağıttı.

Seydişehir Belediyesi, vatandaşlara sağlıklı tarımı desteklemek, ata tohumunun ilçe genelinden yaygınlaşmasını sağlamak amacıyla ata tohumundan üretilen domates, biber, patlıcan ve salatalıktan oluşan 450 bin fide vatandaşlara dağıtıldı.

Belediye Başkanı Hasan Ustaoğlu, kırsal kalkınmayı desteklemek ve üreticilere katkı sağlamak amacıyla Ata tohumundan üretilen yüzde 75 hibeli domates, biber, patlıcan ve salatalık fideleri destek programını hayata geçirerek merkez ve kırsal mahallelerde dağıtım yapıldığını kaydetti.

Belediye Başkanı Hasan Ustaoğlu’nun da katıldığı programda, binlerce vatandaş fidan almak için uzun kuyruklar oluşturdu. Belediye meydanında gerçekleştirilen dağıtımda, Başkan Ustaoğlu, vatandaşlara sağlıklı ve lezzetli ürünler yetiştirmelerini sağlayacak bu fidanların önemini vurguladı.

Başkan Ustaoğlu, projenin amacının, genetiğiyle oynanmamış, kimyasal maddelere maruz kalmamış ata tohumlarını koruyup çoğaltarak gelecek nesillere aktarmak olduğunu söyledi.

ÇİFTÇİYİ MİLLETİN EFENDİSİ OLARAK GÖRÜYORUZ

Toplumun temel taşı olan üreticilere destek vermeye devam edeceklerini kaydeden Belediye Başkanı Hasan Ustaoğlu, “Bizler, Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün de ifade ettiği gibi ‘Köylüyü, çiftçiyi milletin efendisi’ olarak görüyoruz. Çünkü geleceğimiz tarımla yükselecek. Her eve ata tohumu düşüncesiyle başlattığımız bu destek, umuyoruz ki geleneksel yöntemle daha da yaygınlaşacak, ülkemizin her köşesinde ata tohumu yaygınlaşacak. 14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü kapsamında 450 bin adet ata tohumundan yetiştirilen salatalık, domates, biber ve patlıcan fidelerini vatandaşlarımıza yüzde 75 hibeli bir şekilde ulaştırdık.”dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirinsesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
aohbet islami chat omegla türk sohbet cinsel sohbet dini chat plastik çember