Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Gençlik Projesi Seydişehir’de uygulanacak

SPOR 04.05.2021 - 18:15, Güncelleme: 06.01.2023 - 07:46
 

Gençlik Projesi Seydişehir’de uygulanacak

Gençlik ve Spor Bakanlığı katkılarıyla Seydişehir’de uygulamaya geçen “Doğa için gençlik, gençlik için spor” projesi Seydişehir’de faaliyetlerine başlıyor.
Yağmur Gençlik Spor Kulübü tarafından hazırlanan proje Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından uygun görülerek onaylandı. Yağmur GSK Kulüp Başkanı ve Proje Koordinatörü Yıldırım Arıkan, proje hakkında bilgi vererek Seydişehir’e hayırlı olması dileklerinde bulunarak tüm gençlerin ve kendini genç hissedenlerin başvurmasını istedi. Proje ile ilgili bilgi veren Arıkan şu ifadelere yer verdi: “Faaliyetler Ücretsiz Olacak; Proje kapsamında sınırlı kontenjan ile katılımcı kabul edilecek ve faaliyetler ücretsiz olacak. Kimler Katılabilir; Gençlik Projeleri destek Programı kapsamında 18-25 yaş arası katılımcılar katılabileceği gibi, 18 yaş altı ve 25 yaş üstü katılımcılar da diğer programlara dahil olabilecek. Etkinlik Süresi; katılımcılar etkinliklere yaş ve performans durumlarına göre 3 ila 6 ay süre ile katılım sağlayabilecekler. Etkinliklerde Neler Var? Taekwondo ve yakın savunma (self defans) eğitimleri ve seminerler olacak. Kendini koruma temel eğitim ve pratik bilgiler verilecek. Tüm bu çalışmalar uzman eğitmenler eşliğinde gerçekleştirilecek. Geleneksel ve Klasik (olimpik) okçuluk eğitimleri ve etkinlikleri. Bisiklet temel eğitim ve bol bol turlar ve elbette doğa ve kamplar. Yürüyüş ve koşu programları; yeni başlayanlar ve uzman koşucular (elbette doğada ve patikalarda trail koşularımızda olacak. Koşuya yeni başlayanlara antrenör desteği sağlanacak, performans ölçümleri yapılacak. Diyetisyen Desteği Sağlanacak. Kilosunda memnun olmayan, fazla kilom var veya zayıfım kilo almak istiyorum diyen katılımcılar, yine ücretsiz diyetisyen desteğinden faydalanabilecek ve maksimum fayda görmesi sağlanacak. Peki Nasıl Başvuru Yapılabilir?  Başvurular spor kulübünün resmi web sayfası www.yagmur.org.tr adresinden yapılıyor. Unutulmaması gereken sınırlı kontenjan ile katılımcı alınacak erken kayıt önemli. “Sağlık için doğa, doğa için gençlik” projesi, Gençlik Projeleri destek programı (2020-1) kapsamında Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından desteklenmektedir.”
Gençlik ve Spor Bakanlığı katkılarıyla Seydişehir’de uygulamaya geçen “Doğa için gençlik, gençlik için spor” projesi Seydişehir’de faaliyetlerine başlıyor.

Yağmur Gençlik Spor Kulübü tarafından hazırlanan proje Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından uygun görülerek onaylandı. Yağmur GSK Kulüp Başkanı ve Proje Koordinatörü Yıldırım Arıkan, proje hakkında bilgi vererek Seydişehir’e hayırlı olması dileklerinde bulunarak tüm gençlerin ve kendini genç hissedenlerin başvurmasını istedi.

Proje ile ilgili bilgi veren Arıkan şu ifadelere yer verdi:

“Faaliyetler Ücretsiz Olacak; Proje kapsamında sınırlı kontenjan ile katılımcı kabul edilecek ve faaliyetler ücretsiz olacak.

Kimler Katılabilir; Gençlik Projeleri destek Programı kapsamında 18-25 yaş arası katılımcılar katılabileceği gibi, 18 yaş altı ve 25 yaş üstü katılımcılar da diğer programlara dahil olabilecek.

Etkinlik Süresi; katılımcılar etkinliklere yaş ve performans durumlarına göre 3 ila 6 ay süre ile katılım sağlayabilecekler.

Etkinliklerde Neler Var?

Taekwondo ve yakın savunma (self defans) eğitimleri ve seminerler olacak. Kendini koruma temel eğitim ve pratik bilgiler verilecek. Tüm bu çalışmalar uzman eğitmenler eşliğinde gerçekleştirilecek.

Geleneksel ve Klasik (olimpik) okçuluk eğitimleri ve etkinlikleri.

Bisiklet temel eğitim ve bol bol turlar ve elbette doğa ve kamplar.

Yürüyüş ve koşu programları; yeni başlayanlar ve uzman koşucular (elbette doğada ve patikalarda trail koşularımızda olacak. Koşuya yeni başlayanlara antrenör desteği sağlanacak, performans ölçümleri yapılacak.

Diyetisyen Desteği Sağlanacak. Kilosunda memnun olmayan, fazla kilom var veya zayıfım kilo almak istiyorum diyen katılımcılar, yine ücretsiz diyetisyen desteğinden faydalanabilecek ve maksimum fayda görmesi sağlanacak.

Peki Nasıl Başvuru Yapılabilir?  Başvurular spor kulübünün resmi web sayfası www.yagmur.org.tr adresinden yapılıyor. Unutulmaması gereken sınırlı kontenjan ile katılımcı alınacak erken kayıt önemli.

“Sağlık için doğa, doğa için gençlik” projesi, Gençlik Projeleri destek programı (2020-1) kapsamında Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından desteklenmektedir.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirinsesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.