Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Levent Gültekin’in konferansında ‘Ecevit’ tartışması

GÜNDEM 27.12.2021 - 12:24, Güncelleme: 06.01.2023 - 07:46
 

Levent Gültekin’in konferansında ‘Ecevit’ tartışması

ADD Seydişehir Şubesi tarafından konuşmacı olarak davet edilen gazeteci-yazar Levent Gültekin’in konuşması sırasında bir vatandaşın, “Ecevit’e lütfen laf söylemeyin” çıkışı salonu bir anda gerdi.
ADD Seydişehir Şubesi tarafından konuşmacı olarak davet edilen gazeteci-yazar Levent Gültekin’in konuşması sırasında bir vatandaşın, “Ecevit’e lütfen laf söylemeyin” çıkışı salonu bir anda gerdi.    ADD Seydişehir Şubesi tarafından ‘Türkiye Nereye’ konulu konferans için davet edilen gazeteci-yazar Levent Gültekin konuşmasında sözü eski Başbakan Bülent Ecevit’e getirince salonda bulunan dinleyicilerden biri müdahale etti. “Ecevit’e lütfen laf söylemeyin. Ecevit bu memleketin en dürüst, en namuslu, en halk sever siyasetçisiydi” diyerek konuşmacı Gültekin’e tepki gösterdi.   Konferansta ülkenin kötü yönetimiyle ilgili örnekler veren gazeteci-yazar Levent Gültekin şu ifadelere yer verdi: “Ülkenin yönetimine Ecevit’te geldi, Demirel de geldi, Özal’da geldi. Evren en temel darbeyi vurdu bu ülkeye.. Kendini en büyük Atatürkçü gören Kenan Evren. Askeri darbeler her on yılda bir geldi yeni bir balans ayarı yaptılar. 28 Şubat ayrı, 72 ayrı her birinde birileri var. Hep sağ geldi diye bir şey yok. Sonuçta bunların, bu ülkeyi yönetmeye gelenlerin her biri bizim oylarımızla geldi. Kiminiz Ecevit’e verdiniz, kiminiz Demirel’e verdiniz, kiminiz Özal’a verdiniz, kiminiz Türkeş’e verdiniz, bu ülkenin insanları bunlar. Abi hep Ecevit gelseydi daha mı düzgün olacaktı; oda vardı işin içinde. Son otuz yılda da o var. E.. Demirel zaten son kırk yılımız onda…”   ECEVİT DOĞRU ŞEYLER YAPTI Konuşmacının sözünü keserek, “Evet Ecevit doğru şeyler yaptı” diyerek söze giren bir vatandaş, “Ecevit bu memlekette en doğru siyasetçilerden biriydi. Ecevit’e lütfen laf söylemeyin. Ecevit bu memleketin en dürüst, en namuslu, en halk sever siyasetçisiydi” diyerek tepki gösterdi.   Levet Gültekin ise, “Ben kime laf söyleyeceğimi size mi soracağım. Beğenmiyorsanız dinlemeyin. Herkese laf söylerim. Önce sonuna kadar dinleyin; en sonunda soru sorma hakkınızı kullanın. Laf atarsınız bitiririm. Araya laf sokacaksanız ben konuşmam inerim. Herkese laf söylerim beğenmiyorsan dinleme kardeşim. Ben kendimi eleştirmiş, kitap yazmış adamım. Ne Ecevit’i, sen Ecevit’in avukatı mısın” ifadeleri sonrası CHP İlçe Başkanı Orhan Özel araya girerek tarafları sakinleştirdi.
ADD Seydişehir Şubesi tarafından konuşmacı olarak davet edilen gazeteci-yazar Levent Gültekin’in konuşması sırasında bir vatandaşın, “Ecevit’e lütfen laf söylemeyin” çıkışı salonu bir anda gerdi.

ADD Seydişehir Şubesi tarafından konuşmacı olarak davet edilen gazeteci-yazar Levent Gültekin’in konuşması sırasında bir vatandaşın, “Ecevit’e lütfen laf söylemeyin” çıkışı salonu bir anda gerdi. 

 

ADD Seydişehir Şubesi tarafından ‘Türkiye Nereye’ konulu konferans için davet edilen gazeteci-yazar Levent Gültekin konuşmasında sözü eski Başbakan Bülent Ecevit’e getirince salonda bulunan dinleyicilerden biri müdahale etti. “Ecevit’e lütfen laf söylemeyin. Ecevit bu memleketin en dürüst, en namuslu, en halk sever siyasetçisiydi” diyerek konuşmacı Gültekin’e tepki gösterdi.

 

Konferansta ülkenin kötü yönetimiyle ilgili örnekler veren gazeteci-yazar Levent Gültekin şu ifadelere yer verdi:

“Ülkenin yönetimine Ecevit’te geldi, Demirel de geldi, Özal’da geldi. Evren en temel darbeyi vurdu bu ülkeye.. Kendini en büyük Atatürkçü gören Kenan Evren. Askeri darbeler her on yılda bir geldi yeni bir balans ayarı yaptılar. 28 Şubat ayrı, 72 ayrı her birinde birileri var. Hep sağ geldi diye bir şey yok. Sonuçta bunların, bu ülkeyi yönetmeye gelenlerin her biri bizim oylarımızla geldi. Kiminiz Ecevit’e verdiniz, kiminiz Demirel’e verdiniz, kiminiz Özal’a verdiniz, kiminiz Türkeş’e verdiniz, bu ülkenin insanları bunlar. Abi hep Ecevit gelseydi daha mı düzgün olacaktı; oda vardı işin içinde. Son otuz yılda da o var. E.. Demirel zaten son kırk yılımız onda…”

 

ECEVİT DOĞRU ŞEYLER YAPTI

Konuşmacının sözünü keserek, “Evet Ecevit doğru şeyler yaptı” diyerek söze giren bir vatandaş, “Ecevit bu memlekette en doğru siyasetçilerden biriydi. Ecevit’e lütfen laf söylemeyin. Ecevit bu memleketin en dürüst, en namuslu, en halk sever siyasetçisiydi” diyerek tepki gösterdi.

 

Levet Gültekin ise, “Ben kime laf söyleyeceğimi size mi soracağım. Beğenmiyorsanız dinlemeyin. Herkese laf söylerim. Önce sonuna kadar dinleyin; en sonunda soru sorma hakkınızı kullanın. Laf atarsınız bitiririm. Araya laf sokacaksanız ben konuşmam inerim. Herkese laf söylerim beğenmiyorsan dinleme kardeşim. Ben kendimi eleştirmiş, kitap yazmış adamım. Ne Ecevit’i, sen Ecevit’in avukatı mısın” ifadeleri sonrası CHP İlçe Başkanı Orhan Özel araya girerek tarafları sakinleştirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirinsesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.