Elektrikler ne zaman verilecek!..

GÜNDEM 13.01.2022 - 18:48, Güncelleme: 06.01.2023 - 07:46
 

Elektrikler ne zaman verilecek!..

Seydişehir genelinde etkili olan kar yağışı sonrası birçok noktada elektrik telleri koparken, şehir merkezi ve bazı mahallelerde yaklaşık 48 saattir elektrik verilemiyor.
Seydişehir genelinde etkili olan kar yağışı sonrası birçok noktada elektrik telleri koparken, şehir merkezi ve bazı mahallelerde yaklaşık 48 saattir elektrik verilemiyor.   MEDAŞ ekipleri takviye ekiplerle birlikte yoğun bir şekilde çalışma yürütürken, Seydişehir Kaymakamlığı’ndan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:   “Yoğun kar yağışının sebep olduğu elektrik arızalarını giderme çalışmaları, ilgili kurum MEDAŞ tarafından yoğun şekilde sürdürülüyor. Bölgeden yapılan 12 takviye ekiple birlikte sayısı 20’ye ulaşan arıza ekipleri ilçe merkezi öncelikli olmak üzere onarım çalışmalarını sürdürüyor.   MEDAŞ’tan aldığımız bilgiye göre, Şehir Merkezi Elektrik Arızası Çalışmaları:   Karavak Mahallesi’nin bir kısmı verildi, kalan kısım saat 18:00 civarı verilecek olup çalışmalar devam ediyor,   Kızılcalar Mahallesi bir kısmı verildi, kalan kısım saat 19:00 civarı verilecek olup çalışmalar devam ediyor,   Ulukapı Mahallesi bir kısmı verildi, kalan kısmı saat 21:00 civarı verilecek olup  çalışmalar devam ediyor,   Stat Mahallesi pano yandığı için Konya'dan pano getiriliyor, saat 23:00 civarı verilecek olup çalışmalar devam ediyor,   Pınarbaşı Mahallesi’nin 80'nine elektrik verildi, öğretmenevleri civarı kalmış olup saat 19:00 civarı verilecek,   Yeni Cami Mahallesi okullar bölgesi Endüstri Meslek Lisesi civarı, Sofuhane Mahallesi bir kısmı verildi, kalan kısımlar saat 23:00 civarı verilecek,   Bahçelievler’e elektrik verildi, Saadetler Mahallesi’nin bir kısmı verildi, çalışmalar devam ediyor, kalan kısım saat 22:00 civarı verilecektir,   Köyler; Ketenli, Çat, Dikilitaş, Yaylacık, Muradiye, Madenli Mahallelerinde Enerji Nakil Hattı direkleri yıkıldığı için çalışmalar devam ediyor, onarımın bitmesi 2 gün daha sürebilir,   Susuz, Çatmakaya, Gölyüzü, Mahallelerinde çalışma devam ediyor saat 24:00 civarında elektrik verilebilir.   Vatandaşlarımıza saygıyla duyurulur.”
Seydişehir genelinde etkili olan kar yağışı sonrası birçok noktada elektrik telleri koparken, şehir merkezi ve bazı mahallelerde yaklaşık 48 saattir elektrik verilemiyor.

Seydişehir genelinde etkili olan kar yağışı sonrası birçok noktada elektrik telleri koparken, şehir merkezi ve bazı mahallelerde yaklaşık 48 saattir elektrik verilemiyor.

 

MEDAŞ ekipleri takviye ekiplerle birlikte yoğun bir şekilde çalışma yürütürken, Seydişehir Kaymakamlığı’ndan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

 

“Yoğun kar yağışının sebep olduğu elektrik arızalarını giderme çalışmaları, ilgili kurum MEDAŞ tarafından yoğun şekilde sürdürülüyor. Bölgeden yapılan 12 takviye ekiple birlikte sayısı 20’ye ulaşan arıza ekipleri ilçe merkezi öncelikli olmak üzere onarım çalışmalarını sürdürüyor.

 

MEDAŞ’tan aldığımız bilgiye göre, Şehir Merkezi Elektrik Arızası Çalışmaları:

 

Karavak Mahallesi’nin bir kısmı verildi, kalan kısım saat 18:00 civarı verilecek olup çalışmalar devam ediyor,

 

Kızılcalar Mahallesi bir kısmı verildi, kalan kısım saat 19:00 civarı verilecek olup çalışmalar devam ediyor,

 

Ulukapı Mahallesi bir kısmı verildi, kalan kısmı saat 21:00 civarı verilecek olup  çalışmalar devam ediyor,

 

Stat Mahallesi pano yandığı için Konya'dan pano getiriliyor, saat 23:00 civarı verilecek olup çalışmalar devam ediyor,

 

Pınarbaşı Mahallesi’nin 80'nine elektrik verildi, öğretmenevleri civarı kalmış olup saat 19:00 civarı verilecek,

 

Yeni Cami Mahallesi okullar bölgesi Endüstri Meslek Lisesi civarı, Sofuhane Mahallesi bir kısmı verildi, kalan kısımlar saat 23:00 civarı verilecek,

 

Bahçelievler’e elektrik verildi, Saadetler Mahallesi’nin bir kısmı verildi, çalışmalar devam ediyor, kalan kısım saat 22:00 civarı verilecektir,

 

Köyler;

Ketenli, Çat, Dikilitaş, Yaylacık, Muradiye, Madenli Mahallelerinde Enerji Nakil Hattı direkleri yıkıldığı için çalışmalar devam ediyor, onarımın bitmesi 2 gün daha sürebilir,

 

Susuz, Çatmakaya, Gölyüzü, Mahallelerinde çalışma devam ediyor saat 24:00 civarında elektrik verilebilir.

 

Vatandaşlarımıza saygıyla duyurulur.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirinsesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.