Seydişehir’de 19 Mayıs Gençlik Bayramı coşkusu yaşandı
Belediye Başkanı Hasan Ustaoğlu’nun Millet Bahçesi 60 Evler Stadyumu’nda gençler ve vatandaşlar için gerçekleştirdiği 14.00-16.00 saatleri arasında kutlama programı şenlik havasında geçti.
Saygı duruşu ve ardından İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan kutlama programı Seydişehir Belediyesi Spor Kulübü sporcularının gösterileri, Seydişehir Halk Oyunları Topluluğu’nun birbirinden farklı oyunları ve akrobasi gösterileri izleyenlere coşkulu anlar yaşattı.
60 Evler Stadyumu’nda düzenlenen kutlamalarda gençlere eşlik eden Başkan Ustaoğlu, tüm gençlerin ve programa katılanların bayramını tebrik etti.
19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlamalarına katılan vatandaşlar eskiden olduğu gibi coşkulu ve şenlikli bir bayram yaşadıklarını belirterek Belediye Başkanı Hasan Ustaoğlu’na teşekkür ettiler.
60 Evler Stadyumunda gerçekleştirilen kutlama programına Belediye Başkanı Hasan Ustaoğlu, belediye başkan yardımcıları, belediye birim müdürleri, stk başkanları, kamu kurum ve kuruluşları daire amirleri, kırsal ve merkez mahalle muhtarları ile vatandaşlar katıldı.