CHP İlçe Başkanı Özel’den sert açıklama

Başkan Özel, arife günü yapılan bu görevlendirmeyi “sürgün” olarak nitelendirerek, “Seydişehir halkına yıllardır güler yüzle ve ahlaki duruşuyla hizmet eden Diş Doktorumuz Mehmet Avcı’yı bayram öncesi ilçeden göndermek büyük bir saygısızlıktır. Hastaneyi adeta arenaya çevirdiniz. Yazıktır, günahtır, ayıptır” ifadelerini kullandı.

 

“HALKA HİZMET DEĞİL, HEKİME CEZA!”

Özel açıklamasında, Seydişehir Devlet Hastanesi Başhekimliği’ni de hedef alarak, “Biliyoruz ve görüyoruz ki; Seydişehir halkına hizmet etmiyorsunuz. Hiç olmazsa bayram sonunu bekleyebilirdiniz” dedi.

Öte yandan Diş hekimi Mehmet Avcı Seydişehir Devlet Hastanesi’nden ilişiğini keserek ayrıldı.

Gelişmenin ardından sosyal medyada çok sayıda vatandaş, tayinin zamanlamasını eleştirerek Mehmet Avcı’ya destek mesajları paylaştı.

 

DİSİPLİN SORUŞTURMASI SONRASI ÇUMRA’YA GÖNDERİLDİ

Alınan bilgilere göre, Diş Hekimi Mehmet Avcı’nın Konya İl Sağlık Müdürlüğü tarafından yürütülen bir disiplin soruşturması kapsamında Seydişehir Devlet Hastanesi’nden Çumra Devlet Hastanesi’ne gönderildiği öğrenildi.