Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Yıldız bisikletçilerimizden 3 madalya

SPOR 05.10.2021 - 09:50, Güncelleme: 06.01.2023 - 07:46
 

Yıldız bisikletçilerimizden 3 madalya

Konya Büyükşehir Belediyespor Yıldız Bisiklet Takımı, Hatay’da gerçekleştirilen Türkiye Şampiyonası Bisiklet Kriteryum yarışlarında; 1 gümüş, 2 de bronz madalya kazanarak yarışlardan iki madalya ile döndü.
Türkiye Şampiyonası Bisiklet Kriteryum Yarışları Hatay’da gerçekleştirildi.   Büyük çekişmeye sahne olan yarışlarda Konya Büyükşehir Belediyespor’u Yıldız A Kategorisi’nde temsilen eden Ömer Güzeloğlu farklı kategorilerde iki yarışa katıldı. Yarışların birinde ikinci, diğerinde de üçüncü olan Güzeloğlu gümüş ve bronz madalya kazanırken, bir diğer sporcumuz Mustafa Tarakçı da üçüncü olarak bronz madalyanın sahibi oldu.   HENTBOLDA TÜRKİYE DEPLASMANLI ERKEKLER 2. LİGİ’NDEYİZ Öte yandan Konya Büyükşehir Belediyespor Hentbol Takımı da, Eskişehir’de gerçekleştirilen Hentbol Bölgesel Lig Müsabakalarını ikinci sırada tamamlayarak 2021-2022 sezonunda Türkiye Deplasmanlı Erkekler 2. Ligine yükseldi.
Konya Büyükşehir Belediyespor Yıldız Bisiklet Takımı, Hatay’da gerçekleştirilen Türkiye Şampiyonası Bisiklet Kriteryum yarışlarında; 1 gümüş, 2 de bronz madalya kazanarak yarışlardan iki madalya ile döndü.

Türkiye Şampiyonası Bisiklet Kriteryum Yarışları Hatay’da gerçekleştirildi.

 

Büyük çekişmeye sahne olan yarışlarda Konya Büyükşehir Belediyespor’u Yıldız A Kategorisi’nde temsilen eden Ömer Güzeloğlu farklı kategorilerde iki yarışa katıldı. Yarışların birinde ikinci, diğerinde de üçüncü olan Güzeloğlu gümüş ve bronz madalya kazanırken, bir diğer sporcumuz Mustafa Tarakçı da üçüncü olarak bronz madalyanın sahibi oldu.

 

HENTBOLDA TÜRKİYE DEPLASMANLI ERKEKLER 2. LİGİ’NDEYİZ

Öte yandan Konya Büyükşehir Belediyespor Hentbol Takımı da, Eskişehir’de gerçekleştirilen Hentbol Bölgesel Lig Müsabakalarını ikinci sırada tamamlayarak 2021-2022 sezonunda Türkiye Deplasmanlı Erkekler 2. Ligine yükseldi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirinsesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.