Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Voleybol turnuvası sona erdi; şampiyon Akçalarspor

SPOR 28.06.2022 - 13:09, Güncelleme: 06.01.2023 - 07:46
 

Voleybol turnuvası sona erdi; şampiyon Akçalarspor

Seydişehir Belediye Başkanlık Kupası Voleybol turnuvası sona erdi. Birincilik kupasını Akçalar Spor aldı.
İlçede 9 takımın mücadele ettiği turnuvaya çeşitli meslek ve kuruluşlardan amatör oyuncular katıldı. Atatürk Spor salonunda oynanan final karşılaşmasında Akçalar Spor Voleybol takımı kupayı kazanan takım oldu.   Turnuva da Akçalar Spor şampiyon olurken, Cezaevi Spor ikinci, Tepecik Spor üçüncü oldu. Turnuvanın en centilmen takımı ise Göklas Oto Galeri Spor oldu.   Sporun centilmenlik, kardeşlik havasında oynandığını kaydeden Belediye Başkanı Mehmet Tutal, finalin kazananı dostluk olmuştur, kardeşlik olmuştur. Ben voleybol turnuvalarımıza katılan takımlarımıza teşekkür ediyorum. İnşaallah biz sosyal faaliyetler içerisinde önümüzdeki zaman diliminde yine Başkanlık kupalarını devam ettireceğiz" dedi.   Başkanlık Kupası Voleybol turnuvası kupa töreninde, Göklas Oto Galeri Spora centilmenlik kupasını, Belediye Başkan Yardımcısı Bilal Mernekli, üçüncü olan takım Tepecik Spor’a kupasını Gençlik Spor İlçe Müdürü Soner Balcı, İkinci olan takım Cezaevi Spor’a İlçe Sağlık Müdürü Mustafa Özer, birinci olan takım Akçalar Spor 'a kupasını Belediye Başkanı Mehmet Tutal'ın takdim etmesi ve toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.   Ayrıca dereceye giren takımlara hediyeleri takdim edildi.
Seydişehir Belediye Başkanlık Kupası Voleybol turnuvası sona erdi. Birincilik kupasını Akçalar Spor aldı.

İlçede 9 takımın mücadele ettiği turnuvaya çeşitli meslek ve kuruluşlardan amatör oyuncular katıldı. Atatürk Spor salonunda oynanan final karşılaşmasında Akçalar Spor Voleybol takımı kupayı kazanan takım oldu.

 

Turnuva da Akçalar Spor şampiyon olurken, Cezaevi Spor ikinci, Tepecik Spor üçüncü oldu. Turnuvanın en centilmen takımı ise Göklas Oto Galeri Spor oldu.

 

Sporun centilmenlik, kardeşlik havasında oynandığını kaydeden Belediye Başkanı Mehmet Tutal, finalin kazananı dostluk olmuştur, kardeşlik olmuştur. Ben voleybol turnuvalarımıza katılan takımlarımıza teşekkür ediyorum. İnşaallah biz sosyal faaliyetler içerisinde önümüzdeki zaman diliminde yine Başkanlık kupalarını devam ettireceğiz" dedi.

 

Başkanlık Kupası Voleybol turnuvası kupa töreninde, Göklas Oto Galeri Spora centilmenlik kupasını, Belediye Başkan Yardımcısı Bilal Mernekli, üçüncü olan takım Tepecik Spor’a kupasını Gençlik Spor İlçe Müdürü Soner Balcı, İkinci olan takım Cezaevi Spor’a İlçe Sağlık Müdürü Mustafa Özer, birinci olan takım Akçalar Spor 'a kupasını Belediye Başkanı Mehmet Tutal'ın takdim etmesi ve toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.

 

Ayrıca dereceye giren takımlara hediyeleri takdim edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirinsesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.