Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Voleybol Turnuvası 9 takımın katılımıyla başladı

SPOR 20.06.2022 - 12:35, Güncelleme: 06.01.2023 - 07:46
 

Voleybol Turnuvası 9 takımın katılımıyla başladı

Seydişehir Belediyesi Başkanlık Kupası Voleybol Turnuvası, 9 takımın katılımıyla başladı.
Seydişehir Belediyesi Başkanlık Kupası Voleybol Turnuvası, 9 takımın katılımıyla başladı.   Seydişehir Belediyesi Sosyal ve Kültürel Faaliyetleri kapsamında düzenlenen Başkanlık Kupası Voleybol karşılaşmaları, Atatürk Spor Salonunda devam ediyor. Coşkulu seyircisi ve taraftarı ile turnuvanın ilk müsabakasına çıkan Akçalar Spor- Zincirlitaş Yün Spor’un karşılaştığı maçta sporcuları ziyaret eden Başkan Tutal, tüm sporculara başarılar diledi.   Başkan Tutal, Turnuvanın birlik ve beraberliğe vesile olması amacıyla böyle bir organizasyonu başlattıklarını belirterek, çeşitli kurum ve kuruluşlar ile uzak-yakın şehrin farklı mahallelerinden 300’ü aşkın oyuncunun katıldığını kaydetti.   Başkan Tutal, 9 takımın yer aldığı turnuvada kura çekimi ile fikstürünün belirlendiğini ve toplam 13 karşılaşma yapılması planlandığını söyledi. Takımlara başarı dileklerinde bulunan Başkan Tutal, müsabaka öncesinde takımları ziyaret ederek tüm sporculara başarılar diledi.   Başkanlık Kupası Futbol turnuvaları Cumartesi - Pazar günleri hariç hafta içi her gün Saat:17.30 – 18.45 'de Atatürk Kapalı Spor Salonunda oynanacak. Turnuvalar Kurban Bayramı öncesinde tamamlanacak
Seydişehir Belediyesi Başkanlık Kupası Voleybol Turnuvası, 9 takımın katılımıyla başladı.

Seydişehir Belediyesi Başkanlık Kupası Voleybol Turnuvası, 9 takımın katılımıyla başladı.

 

Seydişehir Belediyesi Sosyal ve Kültürel Faaliyetleri kapsamında düzenlenen Başkanlık Kupası Voleybol karşılaşmaları, Atatürk Spor Salonunda devam ediyor.

Coşkulu seyircisi ve taraftarı ile turnuvanın ilk müsabakasına çıkan Akçalar Spor- Zincirlitaş Yün Spor’un karşılaştığı maçta sporcuları ziyaret eden Başkan Tutal, tüm sporculara başarılar diledi.

 

Başkan Tutal, Turnuvanın birlik ve beraberliğe vesile olması amacıyla böyle bir organizasyonu başlattıklarını belirterek, çeşitli kurum ve kuruluşlar ile uzak-yakın şehrin farklı mahallelerinden 300’ü aşkın oyuncunun katıldığını kaydetti.

 

Başkan Tutal, 9 takımın yer aldığı turnuvada kura çekimi ile fikstürünün belirlendiğini ve toplam 13 karşılaşma yapılması planlandığını söyledi. Takımlara başarı dileklerinde bulunan Başkan Tutal, müsabaka öncesinde takımları ziyaret ederek tüm sporculara başarılar diledi.

 

Başkanlık Kupası Futbol turnuvaları Cumartesi - Pazar günleri hariç hafta içi her gün Saat:17.30 – 18.45 'de Atatürk Kapalı Spor Salonunda oynanacak. Turnuvalar Kurban Bayramı öncesinde tamamlanacak

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirinsesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.