Tayini çıkan savcı ve hakimlere veda yemeği

GÜNDEM 29.06.2022 - 18:53, Güncelleme: 06.01.2023 - 07:46
 

Tayini çıkan savcı ve hakimlere veda yemeği

Seydişehir Adliyesi'nde tayini çıkan Cumhuriyet Savcıları ve hakimler için veda yemeği düzenlendi.
Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu atamaları neticesinde görev yerleri değişen Cumhuriyet Başsavcısı Durmuş Ali Karakoca, Cumhuriyet Savcıları Yusuf Can Altınsoy, Mehmet Fatih Demir, Veysel Kuluban, Hakimler Kaan Yaren, Ahmet Cemil Okur, Süleyman Özbek, Melek Öztürk ve Metin Yıldız’ın onuruna veda yemeği gerçekleştirildi.   Yemeğe Seydişehir İlçe Kaymakamı Deniz Pişkin ve Belediye Başkanı Mehmet Tutal'ın yanı sıra protokol üyeleri katıldı.  Kaymakam Deniz Pişkin program sonrası konuşmasında, "Cumhuriyet Başsavcımız Durmuş Ali Karakoca’ya, savcılarımıza ve hakimlerimize; ilçemizdeki hizmetleri için teşekkür ediyor, yeni görevlerinde başarılar diliyorum." dedi.   Belediye Başkanı Mehmet Tutal da, "Savcı ve hakimlerimize ilçemize verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür ediyor, yeni görev yerlerinde başarılarının devamını diliyoruz."dedi.   Yemek sonrası hediye takdimi yapıldı.  
Seydişehir Adliyesi'nde tayini çıkan Cumhuriyet Savcıları ve hakimler için veda yemeği düzenlendi.

Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu atamaları neticesinde görev yerleri değişen Cumhuriyet Başsavcısı Durmuş Ali Karakoca, Cumhuriyet Savcıları Yusuf Can Altınsoy, Mehmet Fatih Demir, Veysel Kuluban, Hakimler Kaan Yaren, Ahmet Cemil Okur, Süleyman Özbek, Melek Öztürk ve Metin Yıldız’ın onuruna veda yemeği gerçekleştirildi.

 

Yemeğe Seydişehir İlçe Kaymakamı Deniz Pişkin ve Belediye Başkanı Mehmet Tutal'ın yanı sıra protokol üyeleri katıldı. 

Kaymakam Deniz Pişkin program sonrası konuşmasında, "Cumhuriyet Başsavcımız Durmuş Ali Karakoca’ya, savcılarımıza ve hakimlerimize; ilçemizdeki hizmetleri için teşekkür ediyor, yeni görevlerinde başarılar diliyorum." dedi.

 

Belediye Başkanı Mehmet Tutal da, "Savcı ve hakimlerimize ilçemize verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür ediyor, yeni görev yerlerinde başarılarının devamını diliyoruz."dedi.

 

Yemek sonrası hediye takdimi yapıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirinsesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.