Tartıştığı amcasını tüfekle yaraladı

GÜNDEM 22.06.2022 - 08:36, Güncelleme: 06.01.2023 - 07:46
 

Tartıştığı amcasını tüfekle yaraladı

Taraşcı Mahallesi'nde dağlık arazide yeğeni tarafından tüfekle vurularak yaralanan amca, jandarma ve sağlık ekiplerinin uzun uğraşları sonucu ulaşılarak hastaneye kaldırıldı.
Taraşçı Mahallesi'nde yeğeni tarafından vurulan amca yaralandı.   Alınan bilgiye göre, Taraşcı Mahallesi Akdağ mevkiinde meydana gelen olayda, aralarında daha önce husumet bulunan Hasan Ünal (45) ve yeğeni Görkem Ünal karşılaştı. Amca ve yeğen arasındaki tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü.   Yeğen Görkem Ünal yanında bulunan av tüfeği ile amcası Hasan Ünal'a ateş etti. Hasan Ünal karın bölgesinden ve ayağından yaralanırken, yeğen Görkem Ünal hızla olay yerinden kaçtı.   Yaralı Hasan Ünal telefonuyla 112 Acil Servisi arayarak yardım istedi. Kısa sürede bölgeye gelen sağlık ve jandarma ekipleri yaklaşık iki kilometrelik dağ yolunda yürüyerek yaralıya ulaşmayı başardı.   Yaralı Ünal, dağdan sedyeyle indirildikten sonra ambulansla Seydişehir Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.   Şüpheli yeğen Görkem Ünal, kısa sürede jandarma ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı.
Taraşcı Mahallesi'nde dağlık arazide yeğeni tarafından tüfekle vurularak yaralanan amca, jandarma ve sağlık ekiplerinin uzun uğraşları sonucu ulaşılarak hastaneye kaldırıldı.

Taraşçı Mahallesi'nde yeğeni tarafından vurulan amca yaralandı.

 

Alınan bilgiye göre, Taraşcı Mahallesi Akdağ mevkiinde meydana gelen olayda, aralarında daha önce husumet bulunan Hasan Ünal (45) ve yeğeni Görkem Ünal karşılaştı. Amca ve yeğen arasındaki tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü.

 

Yeğen Görkem Ünal yanında bulunan av tüfeği ile amcası Hasan Ünal'a ateş etti. Hasan Ünal karın bölgesinden ve ayağından yaralanırken, yeğen Görkem Ünal hızla olay yerinden kaçtı.

 

Yaralı Hasan Ünal telefonuyla 112 Acil Servisi arayarak yardım istedi. Kısa sürede bölgeye gelen sağlık ve jandarma ekipleri yaklaşık iki kilometrelik dağ yolunda yürüyerek yaralıya ulaşmayı başardı.

 

Yaralı Ünal, dağdan sedyeyle indirildikten sonra ambulansla Seydişehir Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

 

Şüpheli yeğen Görkem Ünal, kısa sürede jandarma ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirinsesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.