Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Seydişehir Gençlerbirliği Spor Kulübü tanıtıldı

SPOR 31.05.2022 - 11:20, Güncelleme: 06.01.2023 - 07:46
 

Seydişehir Gençlerbirliği Spor Kulübü tanıtıldı

Seydişehir Gençlerbirliği Spor Kulübü ve Altay Spor Okulları’nın tanıtım töreni ilçe protokolü ile sporcu velilerinin katılımı ile gerçekleşti.
Seydişehir Gençlerbirliği Spor Kulübü ve Altay Spor Okulları’nın tanıtım töreni ilçe protokolü ile sporcu velilerinin katılımı ile gerçekleşti.    Ömür Halı Tesisleri’nde gerçekleşen tanıtım programına Belediye Başkanı Mehmet Tutal, İlçe Emniyet Müdürü Cevdet Arıcı, İlçe Jandarma Komutanı Salih Yahya Koca, İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar, Gençlik Spor Müdürü Soner Balcı, Başhekim Havva Turaç Cingöz, sivil toplum örgütü temsilcileri ve sporcu aileleri katıldı.   Tören takım oyuncuları, teknik heyet ve spor kulübü yönetiminin tanıtılmasıyla başlarken, takımların kamplardan görüntüleri slayt şeklinde ailelere izletildi.   Programda konuşan Kulüp Başkanı Alaattin Göncü, “İlk kez gençlerimizi geçen sene şehir dışında kamplara götürdük. Bu sporcularımız için büyük bir deneyim oldu. Hatta bir sporcumuzu İzmir Altay Spor’a transfer ediyoruz; bunu da burada ilk kez açıklıyorum. Bizlere her zaman destek olan başta Belediye Başkanımız Mehmet Tutal olmak üzere tüm emeği geçenlere teşekkür ediyorum”dedi. Belediye Başkanı Mehmet Tutal da, “Spor gençlerimizi kötü alışkanlıklardan alakoyarak, derslerini de olumlu yönde etkilediğini gördük. Niye milli takımda oynayan bir futbolcuda Seydişehir’den yetişmesin ki? Biz belediye olarak 12 dalda 60 lisanlı sporcu ile başladık; şuan 2 bin lisanslı sporcuyu geçtik. Bu da bizi çok mutlu ediyor. Ben Seydişehir Gençlerbirliği Spor Kulübü başkanı başta olmak üzere tüm ekibe ve öğrenci ailelerimize huzurlarınızda teşekkür ediyor, başarılar diliyorum.”dedi.   Tören sonunda protokol üyelerine kulüp başkanı ve kulüp hocaları tarafından isimleri yazılı formalar hediye edilerek sporcularla hatıra fotoğrafı çekildi.
Seydişehir Gençlerbirliği Spor Kulübü ve Altay Spor Okulları’nın tanıtım töreni ilçe protokolü ile sporcu velilerinin katılımı ile gerçekleşti.

Seydişehir Gençlerbirliği Spor Kulübü ve Altay Spor Okulları’nın tanıtım töreni ilçe protokolü ile sporcu velilerinin katılımı ile gerçekleşti.

 

 Ömür Halı Tesisleri’nde gerçekleşen tanıtım programına Belediye Başkanı Mehmet Tutal, İlçe Emniyet Müdürü Cevdet Arıcı, İlçe Jandarma Komutanı Salih Yahya Koca, İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar, Gençlik Spor Müdürü Soner Balcı, Başhekim Havva Turaç Cingöz, sivil toplum örgütü temsilcileri ve sporcu aileleri katıldı.

 

Tören takım oyuncuları, teknik heyet ve spor kulübü yönetiminin tanıtılmasıyla başlarken, takımların kamplardan görüntüleri slayt şeklinde ailelere izletildi.

 

Programda konuşan Kulüp Başkanı Alaattin Göncü, “İlk kez gençlerimizi geçen sene şehir dışında kamplara götürdük. Bu sporcularımız için büyük bir deneyim oldu. Hatta bir sporcumuzu İzmir Altay Spor’a transfer ediyoruz; bunu da burada ilk kez açıklıyorum. Bizlere her zaman destek olan başta Belediye Başkanımız Mehmet Tutal olmak üzere tüm emeği geçenlere teşekkür ediyorum”dedi.

Belediye Başkanı Mehmet Tutal da, “Spor gençlerimizi kötü alışkanlıklardan alakoyarak, derslerini de olumlu yönde etkilediğini gördük. Niye milli takımda oynayan bir futbolcuda Seydişehir’den yetişmesin ki? Biz belediye olarak 12 dalda 60 lisanlı sporcu ile başladık; şuan 2 bin lisanslı sporcuyu geçtik. Bu da bizi çok mutlu ediyor. Ben Seydişehir Gençlerbirliği Spor Kulübü başkanı başta olmak üzere tüm ekibe ve öğrenci ailelerimize huzurlarınızda teşekkür ediyor, başarılar diliyorum.”dedi.

 

Tören sonunda protokol üyelerine kulüp başkanı ve kulüp hocaları tarafından isimleri yazılı formalar hediye edilerek sporcularla hatıra fotoğrafı çekildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirinsesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.