Seydişehir Devlet Hastanesi’nde el hijyen etkinliği

SAĞLIK 10.05.2022 - 12:36, Güncelleme: 06.01.2023 - 07:46
 

Seydişehir Devlet Hastanesi’nde el hijyen etkinliği

5 Mayıs Dünya El Hijyeni Günü nedeniyle Seydişehir Devlet Hastanesi’nde etkinlik gerçekleştirildi.
5 Mayıs Dünya El Hijyeni Günü nedeniyle Seydişehir Devlet Hastanesi’nde etkinlik gerçekleştirildi.   Seydişehir İlçe Kaymakamı Deniz Pişkin, İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar’ın da katıldığı etkinlikte 'El hijyeni' konusunda farkındalık oluşturmak için bir dizi çalışma sergilendi.   Hastane Başhekimi Havva Turaç Cingiz yaptığı açıklamada, “5 Mayıs Dünya El Hijyeni Günü kapsamında Dünya Sağlık Örgütü ve Sağlık Bakanlığı' nın önerisi ile enfeksiyonlardan korunmanın en etkili, en ucuz ve en basit yöntemi olan 'El Hijyeni' konusunda farkındalık oluşturmak için hastane poliklinik katımızda kurduğumuz standımızda, görsel materyaller ile doğru el yıkama ve ovalama konusunda vatandaşlarımızı bilinçlendirdik. Hastane yönetimimiz, enfeksiyon hastalıkları ve eğitim hemşirelerimizin organize ettiği ve Kaymakamımız Deniz Pişkin, İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar ve yerel basın mensuplarının da dahil olduğu etkinliğimize, hastane çalışanlarımız, hasta ve hasta yakınları büyük ilgi gösterdiler.”dedi.
5 Mayıs Dünya El Hijyeni Günü nedeniyle Seydişehir Devlet Hastanesi’nde etkinlik gerçekleştirildi.

5 Mayıs Dünya El Hijyeni Günü nedeniyle Seydişehir Devlet Hastanesi’nde etkinlik gerçekleştirildi.

 

Seydişehir İlçe Kaymakamı Deniz Pişkin, İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar’ın da katıldığı etkinlikte 'El hijyeni' konusunda farkındalık oluşturmak için bir dizi çalışma sergilendi.

 

Hastane Başhekimi Havva Turaç Cingiz yaptığı açıklamada, “5 Mayıs Dünya El Hijyeni Günü kapsamında Dünya Sağlık Örgütü ve Sağlık Bakanlığı' nın önerisi ile enfeksiyonlardan korunmanın en etkili, en ucuz ve en basit yöntemi olan 'El Hijyeni' konusunda farkındalık oluşturmak için hastane poliklinik katımızda kurduğumuz standımızda, görsel materyaller ile doğru el yıkama ve ovalama konusunda vatandaşlarımızı bilinçlendirdik. Hastane yönetimimiz, enfeksiyon hastalıkları ve eğitim hemşirelerimizin organize ettiği ve Kaymakamımız Deniz Pişkin, İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar ve yerel basın mensuplarının da dahil olduğu etkinliğimize, hastane çalışanlarımız, hasta ve hasta yakınları büyük ilgi gösterdiler.”dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirinsesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.