Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Palyatif bakım merkezi hizmete girdi

SAĞLIK 06.11.2021 - 11:49, Güncelleme: 06.01.2023 - 07:46
 

Palyatif bakım merkezi hizmete girdi

Seydişehir Devlet Hastanesi’nde 10 yataklı palyatif bakım merkezi hizmete girdi.
Seydişehir Devlet Hastanesi’nde 10 yataklı palyatif bakım merkezi hizmete girdi.   Seydişehir Devlet Hastanesi’nden yapılan açıklamada, “Sağlık Bakanlığı tarafından tescil işlemleri tamamlanan 10 yataklı palyatif bakım merkezimizi resmen hizmete açtık. Yaşamı kısıtlayıcı hastalıkları olan kişiler için özel tıbbi bakım ve hemşirelik bakımını kapsayacak olan Palyatif Bakım Merkezimiz gerek Seydişehir gerekse çevre ilçeler için büyük bir ihtiyacı gidererek hemşehrilerimize hizmet verecek.”denildi.   Açıklamada, “Bu servisi faaliyete geçirme sürecimizde bizden desteklerini esirgemeyen başta İl Sağlık Müdürümüz Prof. Dr. Mehmet Koç hocamız olmak üzere tüm yetkililere teşekkür eder, Palyatif Bakım Merkezimizin ilçemiz için hayırlara vesile olmasını temenni ederiz.” ifadelerine yer verildi.
Seydişehir Devlet Hastanesi’nde 10 yataklı palyatif bakım merkezi hizmete girdi.

Seydişehir Devlet Hastanesi’nde 10 yataklı palyatif bakım merkezi hizmete girdi.

 

Seydişehir Devlet Hastanesi’nden yapılan açıklamada, “Sağlık Bakanlığı tarafından tescil işlemleri tamamlanan 10 yataklı palyatif bakım merkezimizi resmen hizmete açtık. Yaşamı kısıtlayıcı hastalıkları olan kişiler için özel tıbbi bakım ve hemşirelik bakımını kapsayacak olan Palyatif Bakım Merkezimiz gerek Seydişehir gerekse çevre ilçeler için büyük bir ihtiyacı gidererek hemşehrilerimize hizmet verecek.”denildi.

 

Açıklamada, “Bu servisi faaliyete geçirme sürecimizde bizden desteklerini esirgemeyen başta İl Sağlık Müdürümüz Prof. Dr. Mehmet Koç hocamız olmak üzere tüm yetkililere teşekkür eder, Palyatif Bakım Merkezimizin ilçemiz için hayırlara vesile olmasını temenni ederiz.” ifadelerine yer verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirinsesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.