Otomobil ile pikap çarpıştı: 2 ölü, 3 yaralı

GÜNDEM 07.01.2022 - 21:16, Güncelleme: 06.01.2023 - 07:46
 

Otomobil ile pikap çarpıştı: 2 ölü, 3 yaralı

Taraşçı Mahallesi yakınlarında, otomobil ile kamyonetin çarpıştığı kazada 2 kişi yaşamını yitirdi, 3 kişi de yaralandı.
Kaza, akşam saatlerinde Seydişehir Taraşcı Mahallesi yolu Gökçehüyük yol ayrımında meydana geldi.   Erhan Dağlı yönetimindeki 42 AFT 878 plakalı otomobil, Hüseyin Güzel yönetimindeki 42 AHS 126 plakalı kamyonet ile çarpıştı.   Kazada otomobil sürücüsü Erhan Dağlı ve yanında yolcu olarak bulunan kayınvalidesi Vahide Candan olay yerinde hayatını kaybederken, Ayşe Dağlı yaralandı.   Kamyonettin sürücüsü Hüseyin Güzel ve Kadir Ceylan da yaralandı.   Yaralılar olay yerine gelen sağlık ekiplerince Seydişehir Hastanesi'ne kaldırıldı.Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.
Taraşçı Mahallesi yakınlarında, otomobil ile kamyonetin çarpıştığı kazada 2 kişi yaşamını yitirdi, 3 kişi de yaralandı.

Kaza, akşam saatlerinde Seydişehir Taraşcı Mahallesi yolu Gökçehüyük yol ayrımında meydana geldi.

 

Erhan Dağlı yönetimindeki 42 AFT 878 plakalı otomobil, Hüseyin Güzel yönetimindeki 42 AHS 126 plakalı kamyonet ile çarpıştı.

 

Kazada otomobil sürücüsü Erhan Dağlı ve yanında yolcu olarak bulunan kayınvalidesi Vahide Candan olay yerinde hayatını kaybederken, Ayşe Dağlı yaralandı.

 

Kamyonettin sürücüsü Hüseyin Güzel ve Kadir Ceylan da yaralandı.

 

Yaralılar olay yerine gelen sağlık ekiplerince Seydişehir Hastanesi'ne kaldırıldı.Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirinsesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.