Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Nişan, düğün kısıtlaması kaldırıldı

YAŞAM 01.06.2021 - 10:51, Güncelleme: 06.01.2023 - 07:46
 

Nişan, düğün kısıtlaması kaldırıldı

Kademeli normalleşme kararıyla birlikte 1 Haziran'dan itibaren nikah, nişan gibi etkinlikler yeniden yapılmaya başlayacak.
Koronavirüs tedbirleri kapsamında alınan kısmi ve tam kapanma sürecinde düğün, nikah ve toplantı gibi kalabalık şekilde yapılan etkinlikler kısıtlanmıştı. Bugünden itibaren başlayacak olan kademeli normalleşmeyle beraber bu kısıtlama kaldırıldı. 1 Haziran'dan itibaren düğün, nikah ve nişanlar yeniden yapılmaya başlayacak.   "DÜĞÜN TÖRENLERİ, BELİRLENEN ŞARTLARA UYGUN ŞEKİLDE YENİDEN YAPILACAK" Kabine toplantısının ardından açıklama yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Açık ve kapalı alanlardaki nikahlar ve nikah şeklindeki düğün törenleri, belirlenen şartlara uygun şekilde 1 Haziran'dan itibaren başlayabilecek" dedi.
Kademeli normalleşme kararıyla birlikte 1 Haziran'dan itibaren nikah, nişan gibi etkinlikler yeniden yapılmaya başlayacak.

Koronavirüs tedbirleri kapsamında alınan kısmi ve tam kapanma sürecinde düğün, nikah ve toplantı gibi kalabalık şekilde yapılan etkinlikler kısıtlanmıştı.

Bugünden itibaren başlayacak olan kademeli normalleşmeyle beraber bu kısıtlama kaldırıldı. 1 Haziran'dan itibaren düğün, nikah ve nişanlar yeniden yapılmaya başlayacak.

 

"DÜĞÜN TÖRENLERİ, BELİRLENEN ŞARTLARA UYGUN ŞEKİLDE YENİDEN YAPILACAK"

Kabine toplantısının ardından açıklama yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Açık ve kapalı alanlardaki nikahlar ve nikah şeklindeki düğün törenleri, belirlenen şartlara uygun şekilde 1 Haziran'dan itibaren başlayabilecek" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirinsesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.