Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Muhtarlar günü törenle kutlandı

YAŞAM 19.10.2021 - 22:18, Güncelleme: 06.01.2023 - 07:46
 

Muhtarlar günü törenle kutlandı

Seydişehir’de 19 Ekim muhtarlar günü düzenlenen törenle kutlandı.
Seydişehir’de 19 Ekim muhtarlar günü düzenlenen törenle kutlandı.   Hükümet meydanında düzenlenen törende, Muhtarlar Derneği tarafından Atatürk Anıtına çelenk sunuldu, saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal marşı okundu.   Mahalle Muhtarları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Levent Karaaslan, muhtarlık müessesinin aslında tanımı devlet ile millet arasındaki köprü olduğunu kaydetti.   Programa, Seydişehir Kaymakamı Deniz Pişkin, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Mahalle Muhtarları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Levent Karaaslan, daire müdürleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve muhtarlar katıldı.
Seydişehir’de 19 Ekim muhtarlar günü düzenlenen törenle kutlandı.

Seydişehir’de 19 Ekim muhtarlar günü düzenlenen törenle kutlandı.

 

Hükümet meydanında düzenlenen törende, Muhtarlar Derneği tarafından Atatürk Anıtına çelenk sunuldu, saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal marşı okundu.

 

Mahalle Muhtarları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Levent Karaaslan, muhtarlık müessesinin aslında tanımı devlet ile millet arasındaki köprü olduğunu kaydetti.

 

Programa, Seydişehir Kaymakamı Deniz Pişkin, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Mahalle Muhtarları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Levent Karaaslan, daire müdürleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve muhtarlar katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirinsesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.