Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Küpe Dağı termal hizmete girdi

GÜNDEM 08.06.2021 - 16:16, Güncelleme: 06.01.2023 - 07:46
 

Küpe Dağı termal hizmete girdi

Küpe Dağı Kaplıca Termal Tatil Köyü hizmete girdi.
Seydişehir termal bölgesinde bir süredir yapımı devam eden Küpe Dağı Kaplıca Termal Tatil Köyü’nün birinci etabı tamamlanarak hizmete girdi. Küpe Dağı Termal bugün itibarı ile ilk misafirlerini ağırlıyor.   Tamamlandığında 40 villa 5 yıldızlı otel konforunda, alışveriş merkezleri, tuz terapi odaları, her daire ve odada termal havuz, bahçe terasları olacak olan Küpe Dağı Kaplıca Termal Tatil Köyü bölgenin parlayan yıldızı olacak.   Yapılan açıklamada, “Küpe Dağı Termal Kaplıca Otel olarak temel misyonumuz suyun doğal gücünü modern tıbbın imkanları ile birleştiren otelimizde; değerlerimizi ve kurumsal kimliğimizi koruyarak misafir memnuniyetinin sürekliliğini sağlamak ve değişen teknoloji ile kendimizi sürekli güncel tutup otelcilik sektöründe söz sahibi olabilmektir. Güler yüzlü, hijyenik, kaliteli ve sağlık dolu hizmet sunan otelimizde; misafirlerimize kendilerini evlerinde hissedeceği sıcak bir ortam sunmak öncelikli hedefimizdir. Kaliteli, güler yüzlü, ayrıcalıklı, beklentileri ve istekleri karşılayan çalışma prensiplerimiz ile konuklarımızın unutamayacağı bir tatil ve sağlık deneyimi sağlayabilmek bizim hedeflerimizden olmuştur.”denildi.
Küpe Dağı Kaplıca Termal Tatil Köyü hizmete girdi.

Seydişehir termal bölgesinde bir süredir yapımı devam eden Küpe Dağı Kaplıca Termal Tatil Köyü’nün birinci etabı tamamlanarak hizmete girdi. Küpe Dağı Termal bugün itibarı ile ilk misafirlerini ağırlıyor.

 

Tamamlandığında 40 villa 5 yıldızlı otel konforunda, alışveriş merkezleri, tuz terapi odaları, her daire ve odada termal havuz, bahçe terasları olacak olan Küpe Dağı Kaplıca Termal Tatil Köyü bölgenin parlayan yıldızı olacak.

 

Yapılan açıklamada, “Küpe Dağı Termal Kaplıca Otel olarak temel misyonumuz suyun doğal gücünü modern tıbbın imkanları ile birleştiren otelimizde; değerlerimizi ve kurumsal kimliğimizi koruyarak misafir memnuniyetinin sürekliliğini sağlamak ve değişen teknoloji ile kendimizi sürekli güncel tutup otelcilik sektöründe söz sahibi olabilmektir. Güler yüzlü, hijyenik, kaliteli ve sağlık dolu hizmet sunan otelimizde; misafirlerimize kendilerini evlerinde hissedeceği sıcak bir ortam sunmak öncelikli hedefimizdir. Kaliteli, güler yüzlü, ayrıcalıklı, beklentileri ve istekleri karşılayan çalışma prensiplerimiz ile konuklarımızın unutamayacağı bir tatil ve sağlık deneyimi sağlayabilmek bizim hedeflerimizden olmuştur.”denildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirinsesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.