Kukla tiyatrosu Seydişehirli öğrencilerle buluştu

KÜLTÜR 23.03.2022 - 23:08, Güncelleme: 06.01.2023 - 07:46
 

Kukla tiyatrosu Seydişehirli öğrencilerle buluştu

Konya Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu, Seydişehir Belediyesi ile birlikte düzenlenen Masal Sahnem Kukla tiyatrosu Seydişehirli öğrenciler ile buluştu.
Belediye Düğün Salonundaki etkinlikte, Konya Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu ile Masal Sahnem Kukla tiyatrosu oyuncuları "Penceredeki Kuş ve Karagöz'ün Dedektifliği" isimli kukla oyunuyla ilkokul öğrencilerine müzikal oyun sahnelendi.   Belediye Başkanı Mehmet Tutal, yaptığı açıklamada, Konya Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu ekibine ve Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay'a Kukla Tiyatrosu gösterimi için teşekkür etti.   Seydişehirli çocuklar, gençler ve yetişkinlere yönelik kültürel ve sosyal faaliyetlerini sürdüreceklerini belirten Tutal, "Tiyatro oyunlarından, konserlere, yetişkin ve çocuk şenliklerden söyleşi programlarına ve konferanslara kadar birçok etkinliği Seydişehirli hemşerilerimizle buluşturmaya gayret ediyoruz." ifadesini kullandı.
Konya Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu, Seydişehir Belediyesi ile birlikte düzenlenen Masal Sahnem Kukla tiyatrosu Seydişehirli öğrenciler ile buluştu.

Belediye Düğün Salonundaki etkinlikte, Konya Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu ile Masal Sahnem Kukla tiyatrosu oyuncuları "Penceredeki Kuş ve Karagöz'ün Dedektifliği" isimli kukla oyunuyla ilkokul öğrencilerine müzikal oyun sahnelendi.

 

Belediye Başkanı Mehmet Tutal, yaptığı açıklamada, Konya Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu ekibine ve Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay'a Kukla Tiyatrosu gösterimi için teşekkür etti.

 

Seydişehirli çocuklar, gençler ve yetişkinlere yönelik kültürel ve sosyal faaliyetlerini sürdüreceklerini belirten Tutal, "Tiyatro oyunlarından, konserlere, yetişkin ve çocuk şenliklerden söyleşi programlarına ve konferanslara kadar birçok etkinliği Seydişehirli hemşerilerimizle buluşturmaya gayret ediyoruz." ifadesini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirinsesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.