Konyaspor camiası yasta

SPOR 11.01.2022 - 13:25, Güncelleme: 06.01.2023 - 07:46
 

Konyaspor camiası yasta

İttifak Holding Konyaspor'un milli futbolcusu Ahmet Çalık (27), Ankara-Niğde yolunun Gölbaşı mevkiinde geçirdiği bir trafik kazasında hayatını kaybetti.
Gençlerbirliği altyapısında yetişen ve genç yaşta takım kaptanlık görevini üstlenen, halen Konyaspor’da forma giymekte olan Ahmet Yılmaz Çalık’ın kullandığı özel aracı ile şarampole yuvarlanması sonucu kaza mahallinde yaşamını yitirmesi futbol camiasını yasa boğdu. Çalık kariyerinde A Milli Takım formasını 8 kez giymiş ve futbol yaşamına başladığı Gençlerbirliği Spor Kulübünde 2011 yılında profesyonel olmuş ve 6 yıl süreyle formasını giymişti. 2017 yılında 3 yıl formasını giydiği Galatasaray’a transfer olmuştu. Çalık, 2020’de Konyaspor’a transfer olduktan sonra yeşil-beyazlılarda başarılı bir performans gösteriyordu. ANKARA'YA NİKAH TARİHİ ALMAYA GİTMİŞ Ayrıca Çalık'ın, bugün takımın izin günü olduğu için şubat ayında yapmayı planladığı düğün nedeniyle Ankara'ya nikah tarihi almaya gittiği bildirildi. Merhum Ahmet Çalık’a Allah’tan rahmet, kederli ailesine, Konyaspor camiasına ve meslektaşlarına başsağlığı diliyoruz. Ahmet Çalık’ın vefatı nedeniyle başta futbol hayatına başladığı Gençlerbirliği Spor Kulübü olmak üzere, Konya Spor, TFF, Konya BB Başkanı Uğur İbrahim Altay ve Süper ligde mücadele eden spor kulüpleri sosyal medya hesaplarından mesaj yayımlayarak başsağlığı dileğinde bulundular.
İttifak Holding Konyaspor'un milli futbolcusu Ahmet Çalık (27), Ankara-Niğde yolunun Gölbaşı mevkiinde geçirdiği bir trafik kazasında hayatını kaybetti.

Gençlerbirliği altyapısında yetişen ve genç yaşta takım kaptanlık görevini üstlenen, halen Konyaspor’da forma giymekte olan Ahmet Yılmaz Çalık’ın kullandığı özel aracı ile şarampole yuvarlanması sonucu kaza mahallinde yaşamını yitirmesi futbol camiasını yasa boğdu.

Çalık kariyerinde A Milli Takım formasını 8 kez giymiş ve futbol yaşamına başladığı Gençlerbirliği Spor Kulübünde 2011 yılında profesyonel olmuş ve 6 yıl süreyle formasını giymişti. 2017 yılında 3 yıl formasını giydiği Galatasaray’a transfer olmuştu.

Çalık, 2020’de Konyaspor’a transfer olduktan sonra yeşil-beyazlılarda başarılı bir performans gösteriyordu.

ANKARA'YA NİKAH TARİHİ ALMAYA GİTMİŞ

Ayrıca Çalık'ın, bugün takımın izin günü olduğu için şubat ayında yapmayı planladığı düğün nedeniyle Ankara'ya nikah tarihi almaya gittiği bildirildi.

Merhum Ahmet Çalık’a Allah’tan rahmet, kederli ailesine, Konyaspor camiasına ve meslektaşlarına başsağlığı diliyoruz.

Ahmet Çalık’ın vefatı nedeniyle başta futbol hayatına başladığı Gençlerbirliği Spor Kulübü olmak üzere, Konya Spor, TFF, Konya BB Başkanı Uğur İbrahim Altay ve Süper ligde mücadele eden spor kulüpleri sosyal medya hesaplarından mesaj yayımlayarak başsağlığı dileğinde bulundular.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirinsesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.