Kaymakam Deniz Pişkin’den gazetemize ziyaret

GÜNDEM 18.10.2021 - 23:03, Güncelleme: 06.01.2023 - 07:46
 

Kaymakam Deniz Pişkin’den gazetemize ziyaret

Seydişehir İlçe Kaymakam Deniz Pişkin, Seydişehir’in Sesi Gazetesi’ne nezaket ziyaretinde bulundu.
Seydişehir İlçe Kaymakam Deniz Pişkin, Seydişehir’in Sesi Gazetesi’ne nezaket ziyaretinde bulundu.   Geçtiğimiz ağustos ayında yayınlanan kararname ile Seydişehir Kaymakamlığı’na atanan Kaymakam Deniz Pişkin gazetemizi ziyaret etti. Seydişehir’in Sesi Gazetesi ofisinde gerçekleşen ziyarette Kaymakam Deniz Pişkin’i gazetemiz imtiyaz sahibi Mevlüt Mızrak ağırladı.   Yerel gazetelerin kamu ve devlet arasında önemli bir köprü olduğunu ifade eden Kaymakam Pişkin, “Basın kuruşları bizlere yapıcı olarak hatırlatmalar yapar; bizlerde idareciler olarak halkımızın menfaatleri noktasında gereken neyse onu yerine getiririz. İlçemizin kalkınması ve menfaatleri noktasında gayret gösteren, emek harcayan tüm basın çalışanlarımıza sizin şahsınızda teşekkür ediyorum” dedi.   Bu tür ziyaretlerine devam edeceğini kaydeden Kaymakam Deniz Pişkin, “Bu ziyaretler vatandaşlarımızla iletişimimizi daha da güçlendirirken, aynı zamanda ilçemizin sorunları ve çözüm önerileri noktasında da fikir alışverişinde bulunmamıza katkı sağlıyor” diye konuştu.   Seydişehir’in eksiklikleri ve sorunlarını takip ettiklerini ve gazete sayfalarına taşıdıklarını kaydeden gazetemiz imtiyaz sahibi Mevlüt Mızrak da, “Kuruluşundan bugüne tarafsızlık çizgimizden taviz vermeden, ilçemizin menfaatleri noktasında yayın hayatımızı sürdürüyoruz. İlçemizin sorunlarını yansıtarak, bu sorunların çözülmesi ile ilgili basın olarak üzerimize düşen görevi yerine getiriyoruz. Bu süreçte bize desek olan, şehrimizin kalkınması ve sorunlarının çözümü noktasında katkı sunan tüm kamu kurum ve kuruluşları ile yöneticilerimize teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.
Seydişehir İlçe Kaymakam Deniz Pişkin, Seydişehir’in Sesi Gazetesi’ne nezaket ziyaretinde bulundu.

Seydişehir İlçe Kaymakam Deniz Pişkin, Seydişehir’in Sesi Gazetesi’ne nezaket ziyaretinde bulundu.

 

Geçtiğimiz ağustos ayında yayınlanan kararname ile Seydişehir Kaymakamlığı’na atanan Kaymakam Deniz Pişkin gazetemizi ziyaret etti. Seydişehir’in Sesi Gazetesi ofisinde gerçekleşen ziyarette Kaymakam Deniz Pişkin’i gazetemiz imtiyaz sahibi Mevlüt Mızrak ağırladı.

 

Yerel gazetelerin kamu ve devlet arasında önemli bir köprü olduğunu ifade eden Kaymakam Pişkin, “Basın kuruşları bizlere yapıcı olarak hatırlatmalar yapar; bizlerde idareciler olarak halkımızın menfaatleri noktasında gereken neyse onu yerine getiririz. İlçemizin kalkınması ve menfaatleri noktasında gayret gösteren, emek harcayan tüm basın çalışanlarımıza sizin şahsınızda teşekkür ediyorum” dedi.

 

Bu tür ziyaretlerine devam edeceğini kaydeden Kaymakam Deniz Pişkin, “Bu ziyaretler vatandaşlarımızla iletişimimizi daha da güçlendirirken, aynı zamanda ilçemizin sorunları ve çözüm önerileri noktasında da fikir alışverişinde bulunmamıza katkı sağlıyor” diye konuştu.

 

Seydişehir’in eksiklikleri ve sorunlarını takip ettiklerini ve gazete sayfalarına taşıdıklarını kaydeden gazetemiz imtiyaz sahibi Mevlüt Mızrak da, “Kuruluşundan bugüne tarafsızlık çizgimizden taviz vermeden, ilçemizin menfaatleri noktasında yayın hayatımızı sürdürüyoruz. İlçemizin sorunlarını yansıtarak, bu sorunların çözülmesi ile ilgili basın olarak üzerimize düşen görevi yerine getiriyoruz. Bu süreçte bize desek olan, şehrimizin kalkınması ve sorunlarının çözümü noktasında katkı sunan tüm kamu kurum ve kuruluşları ile yöneticilerimize teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirinsesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.