Kavak Mahallesi’ne yıldırım düştü

GÜNDEM 03.07.2021 - 17:45, Güncelleme: 06.01.2023 - 07:46
 

Kavak Mahallesi’ne yıldırım düştü

Seydişehir Kavak Mahellesi’nde yıldırım düştü; köylülerin yoğun çabası ekili araziyi yanmaktan kurtardı.
Sağanak yağmur ve dolu, öğle saatlerinde ilçenin büyük bölümünde etkili oldu. Kavak Mahellesi’nde bir alana yıldırım düştü. Çıkan yangına zamanında müdahale eden köylüler, arpa ve buğdayların yanmasını önledi.   Geride bıraktığımız haftayı sıcak havanın etkisinde geçiren Seydişehir’de, hafta sonu sağanak yağmur ve dolu sürprizi yaşandı. Öğle saatlerinde başlayan rüzgar, bir süre sonra yerini sağanak yağmura bıraktı.   YILDIRIM DÜŞTÜ, YANGIN ÇIKTI Alınan bilgiye göre; kentin büyük bölümünde görülen yağış sırasında, Kavak Mahallesi’ndeki bir alana yıldırım düştü ve yangın çıktı. Alevlerin yükseldiğini fark eden mahalle halkı hemen seferber oldu. İtfaiye ekipleri gelene kadar traktörleriyle alevlere müdahale eden köylüler, yangının arpa ve buğday ekili alana sıçramasını engelledi. İtfaiye ekipleri de soğutma çalışması yaptı.
Seydişehir Kavak Mahellesi’nde yıldırım düştü; köylülerin yoğun çabası ekili araziyi yanmaktan kurtardı.

Sağanak yağmur ve dolu, öğle saatlerinde ilçenin büyük bölümünde etkili oldu. Kavak Mahellesi’nde bir alana yıldırım düştü. Çıkan yangına zamanında müdahale eden köylüler, arpa ve buğdayların yanmasını önledi.

 

Geride bıraktığımız haftayı sıcak havanın etkisinde geçiren Seydişehir’de, hafta sonu sağanak yağmur ve dolu sürprizi yaşandı. Öğle saatlerinde başlayan rüzgar, bir süre sonra yerini sağanak yağmura bıraktı.

 

YILDIRIM DÜŞTÜ, YANGIN ÇIKTI

Alınan bilgiye göre; kentin büyük bölümünde görülen yağış sırasında, Kavak Mahallesi’ndeki bir alana yıldırım düştü ve yangın çıktı.

Alevlerin yükseldiğini fark eden mahalle halkı hemen seferber oldu. İtfaiye ekipleri gelene kadar traktörleriyle alevlere müdahale eden köylüler, yangının arpa ve buğday ekili alana sıçramasını engelledi.

İtfaiye ekipleri de soğutma çalışması yaptı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirinsesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.