Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Kar tatili 1 gün daha uzatıldı

GÜNDEM 12.01.2022 - 18:05, Güncelleme: 06.01.2023 - 07:46
 

Kar tatili 1 gün daha uzatıldı

Seydişehir’de eğitime verilen ara bir gün daha uzatıldı.
Seydişehir’de eğitime verilen ara bir gün daha uzatıldı.   Seydişehir Kaymakamı Deniz Pişkin yaptığı açıklamada, “Seydişehir’de olumsuz hava koşulları nedeniyle yüz yüze eğitime yarın (13 Ocak Perşembe) da ara veriyoruz. Okullarımızda uzaktan eğitime devam edilecek. Hamile ve engelli personel de yarın için idari izinli sayılacak.” dedi.   Dün gece saatlerinden itibaren Seydişehir merkez ve taşra mahallelerinde etkili olan kar yağışı sonrası yüz yüze eğitime 1 gün süreyle ara verilmişti. Devam eden kar yağışı ve buzlanma nedeniyle tüm eğitim kurumlarında yüz yüze eğitime 13 Ocak 2022 Perşembe günü de 1 gün süreyle ara verildi.
Seydişehir’de eğitime verilen ara bir gün daha uzatıldı.

Seydişehir’de eğitime verilen ara bir gün daha uzatıldı.

 

Seydişehir Kaymakamı Deniz Pişkin yaptığı açıklamada, “Seydişehir’de olumsuz hava koşulları nedeniyle yüz yüze eğitime yarın (13 Ocak Perşembe) da ara veriyoruz. Okullarımızda uzaktan eğitime devam edilecek. Hamile ve engelli personel de yarın için idari izinli sayılacak.” dedi.

 

Dün gece saatlerinden itibaren Seydişehir merkez ve taşra mahallelerinde etkili olan kar yağışı sonrası yüz yüze eğitime 1 gün süreyle ara verilmişti. Devam eden kar yağışı ve buzlanma nedeniyle tüm eğitim kurumlarında yüz yüze eğitime 13 Ocak 2022 Perşembe günü de 1 gün süreyle ara verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirinsesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.