Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Hasta ve yaşlılara evde berber hizmeti

YAŞAM 18.01.2022 - 12:04, Güncelleme: 06.01.2023 - 07:46
 

Hasta ve yaşlılara evde berber hizmeti

Seydişehir Belediyesi tarafından, yaşlı, engelli ve hastalara yönelik "Evde Ücretsiz Berber" hizmeti sunuluyor.
Belediyece yürütülen proje çerçevesinde, Seydişehir’de belirli aralıklarla evlerinde ziyaret edilen yaşlı, engelli ve hastalar saç ve sakal tıraşı ediliyor.   Başkan Tutal, sosyal belediyecilik anlayışı gereği hasta ve yaşlıların ihtiyaçlarının karşılanması amacı ile başlatılan çalışmanın gelen talepler doğrultusunda devam edeceğini kaydetti.   Seydişehir Belediyesi olarak yaşlıların yaşamlarını kolaylaştıracak hizmetler sunabilmek için çeşitli projeleri hayata geçirdiklerini kaydeden Başkan Tutal, “Engellilerimiz, yaşlı ve hastalarımız kişisel ihtiyaçlarını akrabalarının yardımı ile yapmak zorunda kalıyor. Biz de özellikle evlerinden dışarıya çıkamayan ve yatalak hastalarımız için berber hizmeti konusunda kendilerine yardımcı olmak istedik” diye konuştu.   Mahalle muhtarları ile birlikte 65 yaş üstü yaşlıların yanı sıra engelli ve hastaların tek tek tespit edildiğini belirten Tutal, “Gözlemlerimiz ve yaptığımız ziyaret sonucu durumları sıkıntılı olan yaşlılarımızın böyle bir hizmete ihtiyacı olduğunu gördük. Yaşlı ve engelliler ile felçli ve evden çıkamayacak derecede hasta olanlara yönelik berber hizmeti veriyoruz. Ekiplerimiz evlerine giderek yaşlılarımızın evlerinde saç ve sakal tıraşlarını yapıyor. Onların hayır dualarını alıyoruz. Biz her zaman her koşullarda yaşlı, engelli ve yardıma muhtaç hemşehrilerimizin yanında olmaya çalışıyoruz” dedi.   Belediyenin verdiği hizmetten yararlanan yaşlılar ise, saç ve sakal tıraşı için dışarı çıkmakta zorlandığını, bu uygulamadan çok memnun kaldıklarını ifade ederek Belediye Başkanı Mehmet Tutal ve ekibine teşekkür ettiler.
Seydişehir Belediyesi tarafından, yaşlı, engelli ve hastalara yönelik "Evde Ücretsiz Berber" hizmeti sunuluyor.

Belediyece yürütülen proje çerçevesinde, Seydişehir’de belirli aralıklarla evlerinde ziyaret edilen yaşlı, engelli ve hastalar saç ve sakal tıraşı ediliyor.

 

Başkan Tutal, sosyal belediyecilik anlayışı gereği hasta ve yaşlıların ihtiyaçlarının karşılanması amacı ile başlatılan çalışmanın gelen talepler doğrultusunda devam edeceğini kaydetti.

 

Seydişehir Belediyesi olarak yaşlıların yaşamlarını kolaylaştıracak hizmetler sunabilmek için çeşitli projeleri hayata geçirdiklerini kaydeden Başkan Tutal, “Engellilerimiz, yaşlı ve hastalarımız kişisel ihtiyaçlarını akrabalarının yardımı ile yapmak zorunda kalıyor. Biz de özellikle evlerinden dışarıya çıkamayan ve yatalak hastalarımız için berber hizmeti konusunda kendilerine yardımcı olmak istedik” diye konuştu.

 

Mahalle muhtarları ile birlikte 65 yaş üstü yaşlıların yanı sıra engelli ve hastaların tek tek tespit edildiğini belirten Tutal, “Gözlemlerimiz ve yaptığımız ziyaret sonucu durumları sıkıntılı olan yaşlılarımızın böyle bir hizmete ihtiyacı olduğunu gördük.

Yaşlı ve engelliler ile felçli ve evden çıkamayacak derecede hasta olanlara yönelik berber hizmeti veriyoruz. Ekiplerimiz evlerine giderek yaşlılarımızın evlerinde saç ve sakal tıraşlarını yapıyor. Onların hayır dualarını alıyoruz. Biz her zaman her koşullarda yaşlı, engelli ve yardıma muhtaç hemşehrilerimizin yanında olmaya çalışıyoruz” dedi.

 

Belediyenin verdiği hizmetten yararlanan yaşlılar ise, saç ve sakal tıraşı için dışarı çıkmakta zorlandığını, bu uygulamadan çok memnun kaldıklarını ifade ederek Belediye Başkanı Mehmet Tutal ve ekibine teşekkür ettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirinsesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.