Halk konseri düzenlenecek

YAŞAM 20.06.2022 - 13:00, Güncelleme: 06.01.2023 - 07:46
 

Halk konseri düzenlenecek

Seydişehir Belediyesi tarafından “Seydişehir Söylüyor” Halk Konseri düzenlenecek.
Seydişehir Belediyesi tarafından “Seydişehir Söylüyor” Halk Konseri düzenlenecek.   Seydişehir Belediyesi tarafından 26 Haziran Pazar günü saat 20:00’da Milli İrade Meydanında düzenlenecek olan Seydişehir Söylüyor Halk Konseri ücretsiz olacak.   Farklı yaş guruplarından öğrenci ve müzik severler sahne alacağı Halk konserinde sevilen türkü ve şarkılar seslendirilecek.   Tüm vatandaşların bu ücretsiz sanat etkinliğine davetli olduğunu belirten Belediye Başkanı Mehmet Tutal, “Belediyemiz kültür sanat etkinlikleri kapsamında faaliyetlerine hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda Seydişehir’de müzik sanatı ile uğraşan müzikseverlerle birlikte düzenlemiş olduğumuz 26 Haziran Milli İrade Meydanındaki gerçekleştirilecek olan Halk konserimize tüm vatandaşlarımız davetlidir” ifadelerini kullandı
Seydişehir Belediyesi tarafından “Seydişehir Söylüyor” Halk Konseri düzenlenecek.

Seydişehir Belediyesi tarafından “Seydişehir Söylüyor” Halk Konseri düzenlenecek.

 

Seydişehir Belediyesi tarafından 26 Haziran Pazar günü saat 20:00’da Milli İrade Meydanında düzenlenecek olan Seydişehir Söylüyor Halk Konseri ücretsiz olacak.

 

Farklı yaş guruplarından öğrenci ve müzik severler sahne alacağı Halk konserinde sevilen türkü ve şarkılar seslendirilecek.

 

Tüm vatandaşların bu ücretsiz sanat etkinliğine davetli olduğunu belirten Belediye Başkanı Mehmet Tutal, “Belediyemiz kültür sanat etkinlikleri kapsamında faaliyetlerine hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda Seydişehir’de müzik sanatı ile uğraşan müzikseverlerle birlikte düzenlemiş olduğumuz 26 Haziran Milli İrade Meydanındaki gerçekleştirilecek olan Halk konserimize tüm vatandaşlarımız davetlidir” ifadelerini kullandı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirinsesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.