Halk konseri beğeni topladı

YAŞAM 28.06.2022 - 00:13, Güncelleme: 06.01.2023 - 07:46
 

Halk konseri beğeni topladı

Seydişehir Belediyesi ‘Seydişehir Söylüyor’ halk konseri beğeni topladı.
Milli İrade Meydanı’nda düzenlenen programda 35 müziksever Morton Müzik orkestrası eşliğinde sahne alarak çeşitli eserleri seslendirdi.   Farklı okullarda ve meslek kollarında bulunan her yaş gurubundan 35 kişiden oluşan müzikseverler topluluğu ilk kez seyirciyle buluştu.   İlk defa dinleyenleri ile buluşan “Seydişehir Söylüyor” Halk konserine katılan müzikseverler sahnedeki performanslarıyla alandaki dinleyicilerine müzik ziyafeti verdi. Alandaki kalabalık söylenen türkülere ve parçalara zaman zaman eşlik etti.   Alandaki müzik severlere selamlama konuşması yapan Belediye Başkanı Mehmet Tutal, “milleti millet yapan temel değerler içerisinde onların ananeleri, kültürü, müziği, sanatı vardır. Bunlar olmazsa olmazlarımızdır. Sanatçılarımızın söylemiş oldukları eserler ve bestelerde bugün bu milletin özünü yansımaktadır. Seydişehir kültür, sanat ve eğitim noktasında çıtanın üst noktalarına kendini taşımıştır. Bu bağlamda birçok bilim adamı, siyasetçi, sanatçı üretmiştir. Gençlerimizin yeteneklerini görmek, seslerini dinlemek güzel. Ben bu gecenin düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum “ifadelerini kullandı.   Milli İrade Meydanında düzenlenen konsere Kaymakam Deniz Pişkin, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Siyasi Parti İlçe Başkanları, STK Başkanları, Muhtarlar, müzik severler ve çok sayıda davetli katıldı.
Seydişehir Belediyesi ‘Seydişehir Söylüyor’ halk konseri beğeni topladı.

Milli İrade Meydanı’nda düzenlenen programda 35 müziksever Morton Müzik orkestrası eşliğinde sahne alarak çeşitli eserleri seslendirdi.

 

Farklı okullarda ve meslek kollarında bulunan her yaş gurubundan 35 kişiden oluşan müzikseverler topluluğu ilk kez seyirciyle buluştu.

 

İlk defa dinleyenleri ile buluşan “Seydişehir Söylüyor” Halk konserine katılan müzikseverler sahnedeki performanslarıyla alandaki dinleyicilerine müzik ziyafeti verdi. Alandaki kalabalık söylenen türkülere ve parçalara zaman zaman eşlik etti.

 

Alandaki müzik severlere selamlama konuşması yapan Belediye Başkanı Mehmet Tutal, “milleti millet yapan temel değerler içerisinde onların ananeleri, kültürü, müziği, sanatı vardır. Bunlar olmazsa olmazlarımızdır. Sanatçılarımızın söylemiş oldukları eserler ve bestelerde bugün bu milletin özünü yansımaktadır. Seydişehir kültür, sanat ve eğitim noktasında çıtanın üst noktalarına kendini taşımıştır. Bu bağlamda birçok bilim adamı, siyasetçi, sanatçı üretmiştir. Gençlerimizin yeteneklerini görmek, seslerini dinlemek güzel. Ben bu gecenin düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum “ifadelerini kullandı.

 

Milli İrade Meydanında düzenlenen konsere Kaymakam Deniz Pişkin, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Siyasi Parti İlçe Başkanları, STK Başkanları, Muhtarlar, müzik severler ve çok sayıda davetli katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirinsesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.