Gelecek Partisi’nden gazetemize ziyaret

SİYASET 01.07.2022 - 11:04, Güncelleme: 06.01.2023 - 07:46
 

Gelecek Partisi’nden gazetemize ziyaret

Gelecek Partisi Konya İl Başkanı Hasan Ekici, İlçe Başkanı Hayati Topaç, Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte gazetemizi ziyaret etti.
Gelecek Partisi Konya İl Başkanı Hasan Ekici, Seydişehir İlçe Başkanı Hayati Topaç ile il ve ilçe teşkilatı yöneticileri eşliğinde Seydişehir’in Sesi Gazetesi’ne ziyaret gerçekleştirdi.   Seydişehir ziyaretlerini kapsayan program çerçevesinde esnaflarla biraraya gelerek sorunları dinlediklerini belirten Gelecek Partisi İl Başkanı Hasan Ekici ve beraberindekiler, gazetemizi ziyaretlerinde de ülkenin ekonomik durumu ve yaklaşan seçimlere ilişkin görüş ve değerlendirmelerini paylaştı.   Kendisinin de bir Seydişehirli olduğunu belirten Başkan Ekici, sadece seçim zamanı değil her zaman Seydişehir halkının yanında olduklarını ve halkla iç içe olacaklarını belirtti.   Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren gazetemiz imtiyaz sahibi Mevlüt Mızrak da, Gelecek Partisi heyetine teşekkür ederek başarı dileklerini iletti.
Gelecek Partisi Konya İl Başkanı Hasan Ekici, İlçe Başkanı Hayati Topaç, Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte gazetemizi ziyaret etti.

Gelecek Partisi Konya İl Başkanı Hasan Ekici, Seydişehir İlçe Başkanı Hayati Topaç ile il ve ilçe teşkilatı yöneticileri eşliğinde Seydişehir’in Sesi Gazetesi’ne ziyaret gerçekleştirdi.

 

Seydişehir ziyaretlerini kapsayan program çerçevesinde esnaflarla biraraya gelerek sorunları dinlediklerini belirten Gelecek Partisi İl Başkanı Hasan Ekici ve beraberindekiler, gazetemizi ziyaretlerinde de ülkenin ekonomik durumu ve yaklaşan seçimlere ilişkin görüş ve değerlendirmelerini paylaştı.

 

Kendisinin de bir Seydişehirli olduğunu belirten Başkan Ekici, sadece seçim zamanı değil her zaman Seydişehir halkının yanında olduklarını ve halkla iç içe olacaklarını belirtti.

 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren gazetemiz imtiyaz sahibi Mevlüt Mızrak da, Gelecek Partisi heyetine teşekkür ederek başarı dileklerini iletti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirinsesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.