Bu binanın akıbeti ne olacak?

GÜNDEM 15.07.2022 - 15:54, Güncelleme: 06.01.2023 - 07:46
 

Bu binanın akıbeti ne olacak?

CHP Seydişehir İlçe Başkanı Orhan Özel, TOKİ konutlarında adeta kaderine terk edilen 24 dairelik binanın akıbetini sordu.
CHP Seydişehir İlçe Başkanı Orhan Özel, TOKİ konutlarında adeta kaderine terk edilen 24 dairelik binanın ekibetini sordu. CHP İlçe Başkanı Orhan Özel yaptığı açıklamada şu ifadeler yer verdi: “Sevgili Seydişehir halkı sizlerle vahim bir durumu paylaşmak istedim. Bu gördüğünüz bina TOKİ konutlarındaki bir blokun resmi. Burası 24 dairelik bir blok. Burası tamamen boş olup, yıkıma, yok olmaya terk edilmiştir. Sebebini hemen söyleyeyim. TOKİ tarafından bu konutlar yapılırken, bu blok bir devlet kurumuna tahsis edilmiş. Ancak, bilmediğimiz nedenlerle burayı ilgili kurum kullanmamış. Dolayısı ile burası metruk bir binaya dönüşmüş. Kapı, pencereler açık, kırılmaya, dökülmeye ve yok olmaya, uygunduz kullanılmaya başlanmış.   İNSAN OLANIN VİCDANI SIZLAR Daha bir kaç senelik bir bina. Daha da kötüsü, şehrimizde artık kiralık ev bulmak imkansız iken, bürokratlar ve memurlar sırf bu nedenle şehrimize tayin olmak istemezken... İnsan olanın vicdanı sızlar. Sözde tek adam rejimi ile bürokrasi yok edilip, bu tür sorunlar hemen çözülecekti. Beyler özel istekleriniz için hemen Çevre bakanına ulaşırsınız da, bu vahim durumu anlatmazsınız. Yapmanız gereken tahsisi o kurumdan hemen kaldırıp, dar gelirlilere satacaksınız. Ya da belediyeye verip, kiraya sunacaksınız. Bunu yapmak çok mu zor?. Milletimiz yoklukla savaşırken, böyle basit bir sorunu dahi çözemiyorsanız... Beyler Bu binanın değeri en az 20 milyon ₺ dir. Sayın muktedir, biz muhaliflerin açığını bulup, ifşa etmek için harcadığınız zaman kadarda şu güzel ilçemizin sorunlarına vakit ayırsanız....!!! Sayın iktidarın temsilcisi biliyorum elinden gelse, bizi belediyenin mesaj sisteminden çıkardiğın gibi Facebook'u da yasaklarsın ama neyse... canınız çok sıkılsa da her durumda sorunları yazmak bizim hem siyasi, hemde insani görevimizdir. Kamuoyuna saygılarımızla arz ederiz.”
CHP Seydişehir İlçe Başkanı Orhan Özel, TOKİ konutlarında adeta kaderine terk edilen 24 dairelik binanın akıbetini sordu.

CHP Seydişehir İlçe Başkanı Orhan Özel, TOKİ konutlarında adeta kaderine terk edilen 24 dairelik binanın ekibetini sordu.

CHP İlçe Başkanı Orhan Özel yaptığı açıklamada şu ifadeler yer verdi:

“Sevgili Seydişehir halkı sizlerle vahim bir durumu paylaşmak istedim. Bu gördüğünüz bina TOKİ konutlarındaki bir blokun resmi. Burası 24 dairelik bir blok. Burası tamamen boş olup, yıkıma, yok olmaya terk edilmiştir.

Sebebini hemen söyleyeyim. TOKİ tarafından bu konutlar yapılırken, bu blok bir devlet kurumuna tahsis edilmiş. Ancak, bilmediğimiz nedenlerle burayı ilgili kurum kullanmamış. Dolayısı ile burası metruk bir binaya dönüşmüş. Kapı, pencereler açık, kırılmaya, dökülmeye ve yok olmaya, uygunduz kullanılmaya başlanmış.

 

İNSAN OLANIN VİCDANI SIZLAR

Daha bir kaç senelik bir bina. Daha da kötüsü, şehrimizde artık kiralık ev bulmak imkansız iken, bürokratlar ve memurlar sırf bu nedenle şehrimize tayin olmak istemezken...

İnsan olanın vicdanı sızlar. Sözde tek adam rejimi ile bürokrasi yok edilip, bu tür sorunlar hemen çözülecekti. Beyler özel istekleriniz için hemen Çevre bakanına ulaşırsınız da, bu vahim durumu anlatmazsınız. Yapmanız gereken tahsisi o kurumdan hemen kaldırıp, dar gelirlilere satacaksınız. Ya da belediyeye verip, kiraya sunacaksınız. Bunu yapmak çok mu zor?. Milletimiz yoklukla savaşırken, böyle basit bir sorunu dahi çözemiyorsanız... Beyler Bu binanın değeri en az 20 milyon ₺ dir.

Sayın muktedir, biz muhaliflerin açığını bulup, ifşa etmek için harcadığınız zaman kadarda şu güzel ilçemizin sorunlarına vakit ayırsanız....!!!

Sayın iktidarın temsilcisi biliyorum elinden gelse, bizi belediyenin mesaj sisteminden çıkardiğın gibi Facebook'u da yasaklarsın ama neyse... canınız çok sıkılsa da her durumda sorunları yazmak bizim hem siyasi, hemde insani görevimizdir.

Kamuoyuna saygılarımızla arz ederiz.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirinsesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.