Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Belediyeden bilgilendirme açıklaması

GÜNDEM 29.06.2022 - 10:05, Güncelleme: 06.01.2023 - 07:46
 

Belediyeden bilgilendirme açıklaması

Seydişehir Belediyesi yazılı bir açıklama ile İmar Müdür Vekili olarak görev yapan sözleşmeli personel ile ilgili bilgilendirme yaptı.
Yapılan yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi:   Kamuoyuna Saygıyla Duyurulur!   Bir takım sosyal medya organlarında yer alan belediyeden zimmetine para geçirdiği iddialarının gerçekle bağdaşır bir tarafı olmamakla beraber herhangi bir kamusal zarar da söz konusu değildir. İlgili personel kurumumuzda 15/08/2016 yılında göreve başlamış, anılan mahkumiyet hükmü; kurumumuzda göreve başlamadan önceki ticari hayatı ile ilgili 2012 yılında başlayan bir yargılamaya ilişkin olup belediyemizle ilgisi bulunmayan bir hadiseye ilişkindir.   Bu kapsamda Belediyemizde İmar Müdür Vekili olarak görev yapan sözleşmeli personel ile ilgili yargısal süreç sonunda hakkında mahkûmiyet hükmü kurulduğu ve verilen kararın kesinleştiğini öğrenmemiz üzere söz konusu personel ile kanunun ilgili maddelerinde belirtilen yetkilerle sözleşmeli personel görevden alınarak iş akdi sonlandırılmıştır.   Belediyemiz Anayasa ve Kanunlar doğrultusunda; sosyal devlet olmanın yükümlülüklerini, bu yönde oluşan toplumsal talepleri karşılama konusunda her zaman vatandaşımıza en yakın kurum olmuştur. Sosyal devlet anlayışını sosyal belediyecilik anlayışı ile birleştirerek hizmet kalitesini her gün artıran belediyemize halkımızın teveccühleri ile ikinci dönem yeniden yönetme yetkisi verilmiştir. Demokrasinin tezahürüyle görev verilen belediyemiz ilk günden bu yana hukuk nezdinde hiçbir karşılığı olmayan; belediyeyi yıpratma gayesinden öteye geçmeyen, karalama kampanyaları ile sürekli karşı karşıya kalmıştır. Toplumu ayrıştırmaya yönelik söylemlerin Belediyemizi yıpratmayacağını, aksine bu tür asılsız iddia ve asılsız saldırıların halkın nezdinde kurumumuza olan teveccühü artırdığı ortadadır.   Belediyemiz hukuk devleti olmanın gereklerini sözde değil, özde uygulamayı şiar edinmiş; iddialar ve ithamlar üzerinden değil yargı ve denetim mekanizmaları aracılığı ile adil bir yönetim sergilemiş, adaletten ve yargı önünde kendini savunmaktan hiçbir dönem çekinmemiştir. Kirli heva ve heveslerle, hukuktan bağımsız yargılamalarla belediyecilik yapılmayacağını bilmeyen bir takım odakların saldırılarının hiçbir dönem eksik olmayacağını tarih bize göstermiştir. Belediyemiz tüm bu ithamlar karşısında dik bir duruş sergilemiş; dedikodulara, provakatif ve mesnetsiz iddialara prim vermemiştir. Hukuk devletinin vazgeçilmez unsurlarından olan ve gerek uluslararası insan hakları sözleşmelerinde, gerekse anayasamızca güvence altına alınan temel hak ve özgürlükler ile masumiyet karinesine her zaman saygı göstermiş; aksi ispatlanana kadar herkesin masum olduğundan taviz vermemiş yargı kararları karşısında da gereğini yapmaktan hiçbir zaman geri durmamıştır.   Birlik ve beraberlik içerisinde ortak paydamız her zaman “Seydişehir” olmuştur. Yılların deneyim ve birikimi ile hizmetine devam eden belediyemiz ilkeli anlayışı ve hukukun üstünlüğüne riayetinden taviz vermeyen şiarı ile milletimizin emanetini en iyi şekilde temsil etmeye devam edecektir.   Kamuoyuna saygıyla duyurulur.
Seydişehir Belediyesi yazılı bir açıklama ile İmar Müdür Vekili olarak görev yapan sözleşmeli personel ile ilgili bilgilendirme yaptı.

Yapılan yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi:

 

Kamuoyuna Saygıyla Duyurulur!

 

Bir takım sosyal medya organlarında yer alan belediyeden zimmetine para geçirdiği iddialarının gerçekle bağdaşır bir tarafı olmamakla beraber herhangi bir kamusal zarar da söz konusu değildir. İlgili personel kurumumuzda 15/08/2016 yılında göreve başlamış, anılan mahkumiyet hükmü; kurumumuzda göreve başlamadan önceki ticari hayatı ile ilgili 2012 yılında başlayan bir yargılamaya ilişkin olup belediyemizle ilgisi bulunmayan bir hadiseye ilişkindir.

 

Bu kapsamda Belediyemizde İmar Müdür Vekili olarak görev yapan sözleşmeli personel ile ilgili yargısal süreç sonunda hakkında mahkûmiyet hükmü kurulduğu ve verilen kararın kesinleştiğini öğrenmemiz üzere söz konusu personel ile kanunun ilgili maddelerinde belirtilen yetkilerle sözleşmeli personel görevden alınarak iş akdi sonlandırılmıştır.

 

Belediyemiz Anayasa ve Kanunlar doğrultusunda; sosyal devlet olmanın yükümlülüklerini, bu yönde oluşan toplumsal talepleri karşılama konusunda her zaman vatandaşımıza en yakın kurum olmuştur. Sosyal devlet anlayışını sosyal belediyecilik anlayışı ile birleştirerek hizmet kalitesini her gün artıran belediyemize halkımızın teveccühleri ile ikinci dönem yeniden yönetme yetkisi verilmiştir. Demokrasinin tezahürüyle görev verilen belediyemiz ilk günden bu yana hukuk nezdinde hiçbir karşılığı olmayan; belediyeyi yıpratma gayesinden öteye geçmeyen, karalama kampanyaları ile sürekli karşı karşıya kalmıştır. Toplumu ayrıştırmaya yönelik söylemlerin Belediyemizi yıpratmayacağını, aksine bu tür asılsız iddia ve asılsız saldırıların halkın nezdinde kurumumuza olan teveccühü artırdığı ortadadır.

 

Belediyemiz hukuk devleti olmanın gereklerini sözde değil, özde uygulamayı şiar edinmiş; iddialar ve ithamlar üzerinden değil yargı ve denetim mekanizmaları aracılığı ile adil bir yönetim sergilemiş, adaletten ve yargı önünde kendini savunmaktan hiçbir dönem çekinmemiştir. Kirli heva ve heveslerle, hukuktan bağımsız yargılamalarla belediyecilik yapılmayacağını bilmeyen bir takım odakların saldırılarının hiçbir dönem eksik olmayacağını tarih bize göstermiştir. Belediyemiz tüm bu ithamlar karşısında dik bir duruş sergilemiş; dedikodulara, provakatif ve mesnetsiz iddialara prim vermemiştir.

Hukuk devletinin vazgeçilmez unsurlarından olan ve gerek uluslararası insan hakları sözleşmelerinde, gerekse anayasamızca güvence altına alınan temel hak ve özgürlükler ile masumiyet karinesine her zaman saygı göstermiş; aksi ispatlanana kadar herkesin masum olduğundan taviz vermemiş yargı kararları karşısında da gereğini yapmaktan hiçbir zaman geri durmamıştır.

 

Birlik ve beraberlik içerisinde ortak paydamız her zaman “Seydişehir” olmuştur. Yılların deneyim ve birikimi ile hizmetine devam eden belediyemiz ilkeli anlayışı ve hukukun üstünlüğüne riayetinden taviz vermeyen şiarı ile milletimizin emanetini en iyi şekilde temsil etmeye devam edecektir.

 

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirinsesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.