Bayram birlik ve beraberlik içinde kutlandı

YAŞAM 13.07.2022 - 17:00, Güncelleme: 06.01.2023 - 07:46
 

Bayram birlik ve beraberlik içinde kutlandı

Kurban Bayramı dolayısıyla Seydişehir Kaymakamlığı tarafından Adile Baysal Kültür Merkezi’nde resmi bayramlaşma programı düzenlendi.
Kurban Bayramı dolayısıyla Seydişehir Kaymakamlığı tarafından Adile Baysal Kültür Merkezi’nde resmi bayramlaşma programı düzenlendi.   Arefe günü mezar ziyareti ile başlayan Kurban Bayramı sevinci, bayramın ilk günü bayram namazı ve kurban kesme ibadeti ile devam etti. Vatandaşlar Seydişehir Belediyesi’ne ait hayvan kesme tesisinde, mezbahanelerde ve kesimhanelerde kurban kesme ibadetlerini gerçekleştirdi.   Kurban Bayramı çerçevesinde işinde uzman kasaplar tarafından gerçekleştirilen kurban kesimleri esnasında herhangi bir kaza yaşanmazken, İlçe Sağlık Müdürlüğü ve zabıta ekipleri hijyenik ortamda hayvan kesimi gerçekleşip gerçekleşmediği ile ilgili denetimlerde bulundu.   Bayramın ikinci günü Adile Baysal Kültür Merkezi’nde ilçe protokolü ve vatandaşlar bayramlaştı.   Kaymakam Deniz Pişkin, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, siyasi parti temsilcileri, meslek odaları, sivil toplum kurumu temsilcileri ve muhtarlar katıldı. Katılımcılarla tek tek bayramlaşan protokol üyeleri bir süre burada sohbet ettiler.   Daha sonra ise şehitlik, İlçe Emniyet Müdürlüğü, İlçe Jandarma Komutanlığı, cezaevi ve İlçe Devlet Hastanesi ziyaret edildi.
Kurban Bayramı dolayısıyla Seydişehir Kaymakamlığı tarafından Adile Baysal Kültür Merkezi’nde resmi bayramlaşma programı düzenlendi.

Kurban Bayramı dolayısıyla Seydişehir Kaymakamlığı tarafından Adile Baysal Kültür Merkezi’nde resmi bayramlaşma programı düzenlendi.

 

Arefe günü mezar ziyareti ile başlayan Kurban Bayramı sevinci, bayramın ilk günü bayram namazı ve kurban kesme ibadeti ile devam etti. Vatandaşlar Seydişehir Belediyesi’ne ait hayvan kesme tesisinde, mezbahanelerde ve kesimhanelerde kurban kesme ibadetlerini gerçekleştirdi.

 

Kurban Bayramı çerçevesinde işinde uzman kasaplar tarafından gerçekleştirilen kurban kesimleri esnasında herhangi bir kaza yaşanmazken, İlçe Sağlık Müdürlüğü ve zabıta ekipleri hijyenik ortamda hayvan kesimi gerçekleşip gerçekleşmediği ile ilgili denetimlerde bulundu.

 

Bayramın ikinci günü Adile Baysal Kültür Merkezi’nde ilçe protokolü ve vatandaşlar bayramlaştı.

 

Kaymakam Deniz Pişkin, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, siyasi parti temsilcileri, meslek odaları, sivil toplum kurumu temsilcileri ve muhtarlar katıldı. Katılımcılarla tek tek bayramlaşan protokol üyeleri bir süre burada sohbet ettiler.

 

Daha sonra ise şehitlik, İlçe Emniyet Müdürlüğü, İlçe Jandarma Komutanlığı, cezaevi ve İlçe Devlet Hastanesi ziyaret edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirinsesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.