Algı yönetim çabalarını kabul etmiyoruz

SİYASET 20.05.2021 - 10:51, Güncelleme: 06.01.2023 - 07:46
 

Algı yönetim çabalarını kabul etmiyoruz

Ak Parti Seydişehir Gençlik Kolları Başkanı Batuhan Aydın, CHP Seydişehir Gençlik Kolları Başkanı Levent Kavak’ın sosyal medya sayfasından yaptığı paylaşım ile ilgili bir açıklamada bulundu.
Ak Parti Seydişehir Gençlik Kolları Başkanı Batuhan Aydın, CHP Seydişehir Gençlik Kolları Başkanı Levent Kavak’ın sosyal medya sayfasından yaptığı paylaşım ile ilgili bir açıklamada bulundu. Gençlik Kolları Başkanı Aydın yaptığı açıklamada şu ifaelere yer verdi: “Dünyayı etkisi altına alan Covid19 Salgını bir yandan, sınırlarımızın ötesinde bile yaşama şansı vermediğimiz hain terör örgütlerinin, içeride ve dışarıdaki işbirlikçileri bir yandan, İslam alemine ve Türk dünyasına yapılan baskılar ile özellikle işgal altındaki ülkelerinde kadın çocuk demeden acımasızla katledilen masumların feryadı bir yandan, tüm bu yaşananların etkisi ile iç ve dış politikada dosta güven düşmana korku salmaya devam eden ülkemiz zor günlerden geçmektedir.   ​Tarih boyunca, ülkemize yapılmak istenen haksızlık ve zulme karşı en etkili silahımız: "Birlik ve beraberlik içinde, topyekün verdiğimiz mücadele" olmuştur. Bu tek yürek olma duygusu Damarlarımızdaki Asil Kandan gelmektedir.   ​Bu coğrafyada yaşamanın yazılı olmayan bir takım kaideleri ve ödenen bedelleri vardır. Kendi içimizde farklı fikirler ile demokratik bir mücadele versek bile söz konusu olan vatanımız veya İtibarımız olduğu zaman bunları bir tarafa bırakıp tek vücut olmayı başarmalıyız.   ​  Ülkemizin içinde bulunduğu durumda; herkesin yaşadığı yerde üzerine düşen sorumlulukları yerine getirmesi gerekmektedir. ​Bizler siyaseti nezaket ve kişisel hakları koruyan bir üslupla yapmaya devam edeceğiz. Siyasette rakip olduğumuz ancak günlük hayatta dostumuz, kardeşimiz, büyüğümüz olan herkes ile bir arada yaşama kültürünü asla terk etmeyeceğiz. İlçemizde sosyal dokuyu bozmadan, kimsenin kişisel haklarına girmeden, bel altı konuları siyasi malzeme yapmadan, siyasi aktörlere hakaret etmeden, sadece fikri mücadelemize devam edeceğiz.   ​Ancak aynı havayı teneffüs ettiğimiz, aynı bakkaldan/manavdan alış-veriş yaptığımız, aynı parkta çay içtiğimiz ve her an, her yerde karşılaşabileceğimiz siyasi rakiplerimizin; şahsımız veya ekibimizi hedef alan; hakaret ve itham içeren açıklamalarını, algı yönetim çabalarını kabul etmiyoruz. Bu tür hareketlerin ne ilçemize ne de siyasi mücadeleye bir katkısı yoktur. ​Hiç kimse, AK Gençliğin vatan millet sevgisini ve bu uğurda neler yapabileceğini sorgulayamaz. Bu ülkenin kalkınması ve muassır medeniyetler seviyesine erişmesi için, yakın tarihte kimlerin neler yaptığı kamuoyunun malumudur. Yine din istismarı yapanlar ile dini yaşayanların kimler olduğu gayet açıktır.   ​Siyasette rakip olmak ayrı şeydir, iletişim kanallarını açık tutarak istişare etmek ayrı şeydir. Ortak akılın benimsenmediği durumlarda maalesef meydan, türedi müptezeller ile provakatörlere kalmaktadır.   ​Son aylarda, belli siyasi kimlik sahibi hemşehrilerimiz tarafından ortaya atılan ve asla tasvip etmeyeceğimiz bu hakaretler ile siyaseti şahsileştirme çabalarının ısrarla devam etmesi halinde, tüm platformlarda gereken her türlü yanıtı vereceğimizden de emin olunması gerekir.   ​Kamuoyuna saygıyla duyurulur.”
Ak Parti Seydişehir Gençlik Kolları Başkanı Batuhan Aydın, CHP Seydişehir Gençlik Kolları Başkanı Levent Kavak’ın sosyal medya sayfasından yaptığı paylaşım ile ilgili bir açıklamada bulundu.

Ak Parti Seydişehir Gençlik Kolları Başkanı Batuhan Aydın, CHP Seydişehir Gençlik Kolları Başkanı Levent Kavak’ın sosyal medya sayfasından yaptığı paylaşım ile ilgili bir açıklamada bulundu.

Gençlik Kolları Başkanı Aydın yaptığı açıklamada şu ifaelere yer verdi:

“Dünyayı etkisi altına alan Covid19 Salgını bir yandan, sınırlarımızın ötesinde bile yaşama şansı vermediğimiz hain terör örgütlerinin, içeride ve dışarıdaki işbirlikçileri bir yandan, İslam alemine ve Türk dünyasına yapılan baskılar ile özellikle işgal altındaki ülkelerinde kadın çocuk demeden acımasızla katledilen masumların feryadı bir yandan, tüm bu yaşananların etkisi ile iç ve dış politikada dosta güven düşmana korku salmaya devam eden ülkemiz zor günlerden geçmektedir.

 

​Tarih boyunca, ülkemize yapılmak istenen haksızlık ve zulme karşı en etkili silahımız: "Birlik ve beraberlik içinde, topyekün verdiğimiz mücadele" olmuştur. Bu tek yürek olma duygusu Damarlarımızdaki Asil Kandan gelmektedir.

 

​Bu coğrafyada yaşamanın yazılı olmayan bir takım kaideleri ve ödenen bedelleri vardır. Kendi içimizde farklı fikirler ile demokratik bir mücadele versek bile söz konusu olan vatanımız veya İtibarımız olduğu zaman bunları bir tarafa bırakıp tek vücut olmayı başarmalıyız.

 

​  Ülkemizin içinde bulunduğu durumda; herkesin yaşadığı yerde üzerine düşen sorumlulukları yerine getirmesi gerekmektedir.

​Bizler siyaseti nezaket ve kişisel hakları koruyan bir üslupla yapmaya devam edeceğiz. Siyasette rakip olduğumuz ancak günlük hayatta dostumuz, kardeşimiz, büyüğümüz olan herkes ile bir arada yaşama kültürünü asla terk etmeyeceğiz. İlçemizde sosyal dokuyu bozmadan, kimsenin kişisel haklarına girmeden, bel altı konuları siyasi malzeme yapmadan, siyasi aktörlere hakaret etmeden, sadece fikri mücadelemize devam edeceğiz.

 

​Ancak aynı havayı teneffüs ettiğimiz, aynı bakkaldan/manavdan alış-veriş yaptığımız, aynı parkta çay içtiğimiz ve her an, her yerde karşılaşabileceğimiz siyasi rakiplerimizin; şahsımız veya ekibimizi hedef alan; hakaret ve itham içeren açıklamalarını, algı yönetim çabalarını kabul etmiyoruz. Bu tür hareketlerin ne ilçemize ne de siyasi mücadeleye bir katkısı yoktur.

​Hiç kimse, AK Gençliğin vatan millet sevgisini ve bu uğurda neler yapabileceğini sorgulayamaz. Bu ülkenin kalkınması ve muassır medeniyetler seviyesine erişmesi için, yakın tarihte kimlerin neler yaptığı kamuoyunun malumudur. Yine din istismarı yapanlar ile dini yaşayanların kimler olduğu gayet açıktır.

 

​Siyasette rakip olmak ayrı şeydir, iletişim kanallarını açık tutarak istişare etmek ayrı şeydir. Ortak akılın benimsenmediği durumlarda maalesef meydan, türedi müptezeller ile provakatörlere kalmaktadır.

 

​Son aylarda, belli siyasi kimlik sahibi hemşehrilerimiz tarafından ortaya atılan ve asla tasvip etmeyeceğimiz bu hakaretler ile siyaseti şahsileştirme çabalarının ısrarla devam etmesi halinde, tüm platformlarda gereken her türlü yanıtı vereceğimizden de emin olunması gerekir.

 

​Kamuoyuna saygıyla duyurulur.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirinsesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.