Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Ak Partili gençlerden Ramazan yardımı

SİYASET 07.05.2021 - 12:03, Güncelleme: 06.01.2023 - 07:46
 

Ak Partili gençlerden Ramazan yardımı

Ak Parti Seydişehir Gençlik Kolları Başkanlığı, Ramazan Ayı dolayısıyla bir etkinliğe daha imza attı. Gençler Ramazan ayının gelmesiyle etkinliğe başladı.
Ak Parti Seydişehir Gençlik Kolları Başkanlığı, Ramazan Ayı dolayısıyla bir etkinliğe daha imza attı. Gençler Ramazan ayının gelmesiyle etkinliğe başladı.   Ramazan ayının Müslümanların hayatında bir değişim ayı olduğunu söyleyen Gençlik Kolları Başkanı Batuhan Aydın, bu ayın hem Allah ile olan ilişkilerimiz hem de şefkat ve merhametimize irtifa kazandırmak adına bizlere önemli şeyler telkin ettiğini ifade etti.   Ramazan’ın sosyal sorumluluk yönüne değinen Aydın, iftar sofralarının önemini vurgulayarak, “Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed SAV’in iftar sofrası açmak, insanlara iftar ettirmek yani lokmamızı onlarla paylaşmayı en değerli amellerden biri olarak tavsiye ederek sofra açmanın ve yemek yedirmenin ne kadar anlamlı ve önemli olduğunu bize gösteriyor. Biz de genç kardeşlerimizle birlikte gönülden gönüle köprü kurmak için bu etkinliği oluşturduk. Ramazan ayının yoksul ve fakirin halinden anlayabilmek ve onlarla empati kurabilmek için önemli bir fırsat olduğunu söyleyen, Başkan Batuhan Aydın oruç sayesinde farkına varamadığımız pek çok şeyi idrak edebildiğimizi vurguladı.”dedi.   “Ramazanın bereketini gece gündüz birlikte yaşıyoruz.”diyen Aydın şu ifadelere yer verdi: “Geçtiğimiz 4 haftalık periyotta biz gençler durmadık. Teşkilat Mensubu arkadaşlarımızla birlikte, şehrimizin farklı mahallelerinde ihtiyaç sahibi ailelerimize ulaştık. 319 ihtiyaçlı ailemize, yerel esnaflarımızdan alarak hazırlattığımız yardım paketlerini ulaştırdık. 90 ihtiyaçlı ailemize nakit yardım çeki ulaştırdık. 80 ihtiyaçlı ailemize iftara saatler kala sıcak yemek ikram ettik. Gönülden Gönül'e hep buradayız.”
Ak Parti Seydişehir Gençlik Kolları Başkanlığı, Ramazan Ayı dolayısıyla bir etkinliğe daha imza attı. Gençler Ramazan ayının gelmesiyle etkinliğe başladı.

Ak Parti Seydişehir Gençlik Kolları Başkanlığı, Ramazan Ayı dolayısıyla bir etkinliğe daha imza attı. Gençler Ramazan ayının gelmesiyle etkinliğe başladı.

 

Ramazan ayının Müslümanların hayatında bir değişim ayı olduğunu söyleyen Gençlik Kolları Başkanı Batuhan Aydın, bu ayın hem Allah ile olan ilişkilerimiz hem de şefkat ve merhametimize irtifa kazandırmak adına bizlere önemli şeyler telkin ettiğini ifade etti.

 

Ramazan’ın sosyal sorumluluk yönüne değinen Aydın, iftar sofralarının önemini vurgulayarak, “Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed SAV’in iftar sofrası açmak, insanlara iftar ettirmek yani lokmamızı onlarla paylaşmayı en değerli amellerden biri olarak tavsiye ederek sofra açmanın ve yemek yedirmenin ne kadar anlamlı ve önemli olduğunu bize gösteriyor. Biz de genç kardeşlerimizle birlikte gönülden gönüle köprü kurmak için bu etkinliği oluşturduk. Ramazan ayının yoksul ve fakirin halinden anlayabilmek ve onlarla empati kurabilmek için önemli bir fırsat olduğunu söyleyen, Başkan Batuhan Aydın oruç sayesinde farkına varamadığımız pek çok şeyi idrak edebildiğimizi vurguladı.”dedi.

 

“Ramazanın bereketini gece gündüz birlikte yaşıyoruz.”diyen Aydın şu ifadelere yer verdi:

“Geçtiğimiz 4 haftalık periyotta biz gençler durmadık.

Teşkilat Mensubu arkadaşlarımızla birlikte, şehrimizin farklı mahallelerinde ihtiyaç sahibi ailelerimize ulaştık.

319 ihtiyaçlı ailemize, yerel esnaflarımızdan alarak hazırlattığımız yardım paketlerini ulaştırdık.

90 ihtiyaçlı ailemize nakit yardım çeki ulaştırdık.

80 ihtiyaçlı ailemize iftara saatler kala sıcak yemek ikram ettik.

Gönülden Gönül'e hep buradayız.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirinsesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.